1-0 τον Παναθηναϊκό ο Άρης στο ΟΑΚΑ

Με γκολ του Μαντσίνι ο Άρης νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και πήγε στους 10 βαθμούς, αφήνοντας τους πράσινους στο -9.

Χωρίς ρυθμό και με αρκετά λάθη από το ξεκίνημα, το πρώτο 15λεπτο πέρασε χωρίς το παραμικρό και η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 17′ και ήταν για τον Άρη, με το κοντινό σουτ του Μαντσίνι που έφυγε άουτ. Οι Θεσσαλονικείς απείλησαν και στο 24′ με τον Μπερτόλιο, για να έρθει τελικά το γκολ στο 25′.

Το κενό στην άμυνα του Παναθηναϊκού είχε ως αποτέλεσμα ο Μαντσίνι να βρεθεί απέναντι από τον Διούδη και να τον αποφύγει για το 0-1, δίνοντας το προβάδισμα στον Άρη. Στο 35′ το καλό σουτ του Γκάμα προκάλεσε την επίσης καλή απόκρουση του Διούδη στη γωνία, για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με μεγάλη ευκαιρία για τους πράσινους, όταν ο Δεληζήσης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή τη μπάλα μετά το κοντινό σουτ του Βέλεθ.

Στο δεύτερο μέρος οι κίτρινοι ήλεγχαν την κατάσταση και δεν ένιωθαν να κινδυνεύουν, μέχρι που ήρθε το 67ο λεπτό και η απίθανη ευκαιρία του Αϊτόρ, ο οποίος αστόχησε από κοντά προ κενής εστίας, μετά το γύρισμα του Χατζηγιοβάνη. Μία από τις τελευταίες ενέργειες του Ισπανού, ο οποίος λίγα λεπτά μετά άφησε τη θέση του στον Μακέντα καθώς ο Παναθηναϊκός έψαχνε την ισοφάριση.

Αυτή που άγγιξε στο 78′ με το σουτ του Ιταλού φορ που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Άρη να κρατάει στη συνέχεια το 0-1 και να φεύγει με τη νίκη από το ΟΑΚΑ, παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουανκάρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Μπουζούκης (63′ Σαβιέρ), Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος (71′ Σερπέζης), Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ (71′ Μακέντα).

Άρης: Μπούσε, Δεληζήσης, Τζέγκο, Μαντσίνι (61′ Σάσα), Λόπεθ (90′ Μπαγκαλιάνης), Γκάμα (81′ Μάνος), Μπερτόλιο (61′ Γκαρσία), Γκανέα, Ματίγια (81′ Σούντγκρεν), Σάκιτς, Ρόουζ.

-Ad-