2-2 μέσα στον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός

Δύσκολες ώρες για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος απέφυγε στο φινάλε την ήττα και από τον ΟΦΗ και παραμένει χωρίς νίκη.

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, απειλώντας και από μία στημένη φάση και χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 23′ με την κοντινή προβολή του Καρλίτος που απέκρουσε ο Βάτερμαν. Ήταν η καλύτερη στιγμή του τριφυλλιού στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι Κρητικοί ισορρόπησαν σταδιακά την κατάσταση και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 37′, όταν από το λάθος του Χατζηγιοβάνη η μπάλα πήγε στον Στάικο που σούταρε, ο Διούδης απέκρουσε και ο Στάρτζεον σκόραρε στην επαναφορά (1-0).

Ο ΟΦΗ έκλεισε το πρώτο μέρος έχοντας πάρει το προβάδισμα, αλλά ο Παναθηναϊκός άνοιξε το δεύτερο ισοφαρίζοντας: Στο 49′ η μπάλα, μετά το τακουνάκι του Μακέντα, πήγε στον Καρλίτος και αυτός με δυνατό σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-1. Και πάνω στον ενθουσιασμό τους, οι πράσινοι θα μπορούσαν να περάσουν και μπροστά στο 54’΄με το πέναλτι που κέρδισαν για το μαρκάρισμα του Μεγιάδο στον Μακέντα, αλλά ο Ιταλός νικήθηκε από τον Βάτερμαν.

Λίγα λεπτά μετά πάντως, στο 60′, χρειάστηκε να κάνει μεγάλη επέμβαση και ο… απέναντι τερματοφύλακας, αφού ο Κοροβέσης με πολύ ωραία κεφαλιά άγγιξε το 2-1 για τον ΟΦΗ αλλά ο Διούδης είπε «όχι». Στο 62′ οι γηπεδούχοι είχαν νέα ευκαιρία με κεφαλιά του Σαρντινέρο και στο 65′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να πλησιάσουν στο γκολ, αλλά ο Χατζηγιοβάνης δεν τα κατάφερε σε τετ α τετ.

Το ματς ήταν ανοιχτό, οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες θα μπορούσε να σκοράρει και τελικά αυτός που το έκανε ήταν ο ΟΦΗ στο 77′ με την κεφαλιά του Μεγιάδο στο πίσω δοκάρι (2-1), αγκαλιάζοντας τη νίκη, χωρίς όμως να την πάρει. Και δεν την πήρε επειδή στο 94′, στην τελευταία φάση, ο Μακέντα με κεφαλιά έκανε το 2-2 και έδωσε έστω την ισοπαλία στον Παναθηναϊκό, ο οποίος παραμένει χωρίς νίκη (0-2-2) σε τέσσερις αγώνες…

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Βάις, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (73′ Μπαλογιάννης), Μεγιάδο, Στάρτζεον (80′ Γιάννου), Στάικος (73′ Λυμπεράκης), Σακόρ, Γρίβας, Σαρντινέρο (88′ Βαφέας).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ζαγαρίτης, Σάντσες (87′ Πούγγουρας), Βέλεθ, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος (62′ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης (70′ Εμμανουηλίδης), Μπουζούκης (87′ Καμπετσής), Μακέντα, Καρλίτος.

-Ad-