22χρονος απείλησε με μαχαίρι τη μητέρα του

Ο νεαρός συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας του και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί.

Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου πέρασε τη νύχτα του Σαββάτου και της Κυριακής ένας 22χρονος, ο οποίος στη διάρκεια καυγά με την 47χρονη μητέρα του, την απείλησε με μαχαίρι και την έβρισε.

Ο νεαρός συνελήφθη μετά από καταγγελία της γυναίκας και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί. Η γυναίκα κατέθεσε ως μάρτυρας και είπε ότι «τα βρήκαν» με τον γιο της, η φασαρία έγινε σε μια στιγμή πάνω στα νεύρα της και εκείνη τη στιγμή φοβήθηκε μην την χτυπήσει γι’ αυτό κάλεσε την Αστυνομία. Η 47χρονη κατέθεσε ότι συμφώνησαν η ίδια και ο γιος της να ενταχθούν σε γκρουπ ψυχολογικής υποστήριξης.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το magnesianews.gr κατέθεσε ότι μάλωσε με τη μητέρα του ενώ κρατούσε το μαχαίρι για να κόψει ψωμί και δεν την απείλησε με το μαχαίρι, απλά την έβρισε, γιατί είχαν διαφωνία για χρήματα.

Σε ερώτηση του εισαγγελέα έδρας αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών, ο 22χρονος είπε ότι έχει απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά εδώ και 13 μήνες.

Τελικά, το Δικαστήριο αποφάσισε να απαλλάξει τον κατηγορούμενο, λόγω αμφιβολιών, ενώ μάνα και γιος μετά την ανακοίνωση της απόφασης αγκαλιάστηκαν, δίνοντας τέλος στο επεισόδιο.