28η Οκτωβρίου: Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις;

28η Οκτωβρίου καιρός: Πλησιάζουμε στο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και τα πρώτα «σήματα» για τον καιρό έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

28η : Ο καιρός δεν λέει να χειμωνιάσει, το καλοκαίρι και τα 30άρια είναι εδώ και οι πρώτες εκτιμήσεις για τις καιρικές συνθήκες το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου μιλούν για υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Η ηλιοφάνεια και οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο, αλλά και τις επόμενες ημέρες, με τον καλό καιρό να κάνει ένα μικρό «διάλειμμα» από τις 22 μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου, εκεί όπου οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πτώση της θερμοκρασίας, μπόρες και τοπικές βροχές και ομίχλες στα δυτικά τμήματα της χώρας.

Αν τελικά φτάσει στη χώρα μας ένα βαρομετρικό χαμηλό που τώρα βρίσκεται στην περιοχή της Αγγλίας, αυτό θα συμβεί αυτή τη σύντομη χρονική περίοδο και θα δώσει φθινοπωρινά φαινόμενα, μόνο στη δυτική Ελλάδα.

Πώς θα κυλήσει όμως, ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου; Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, χωρίς να υπάρχει ακόμη ασφαλής καιρική πρόγνωση.

Ο καιρός θα παραμείνει ζεστός έως και τις 27 Οκτωβρίου, τουλάχιστον.

-Ad-