30χρονος απειλούσε και συκοφαντούσε τον πρώην σύντροφό του

Οι αρχές εντόπισαν τον 30χρονο και τον συνέλαβαν σε περιοχή της Αττικής.

Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ένας 30χρονος για ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση, μέσω διαδικτύου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση μέσω διαδικτύου, καθώς και για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά.

Είχε προηγηθεί καταγγελία του πρώην συντρόφου του 30χρονου, σύμφωνα με την οποία, μετά το χωρισμό τους, ο κατηγορούμενος προέβαινε σε διαδικτυακές και τηλεφωνικές απειλές, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούσε ζωντανές μεταδόσεις σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες προέβαινε σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς σε βάρος του.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια και ναρκωτικές ουσίες θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ ο 30χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.