Καπουτζίδης: «Ανέβασα φωτογραφία από το Pride και μου έγραψαν υβριστικά πράγματα»

O Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτης και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση με τα social media και τα αρνητικά σχόλια που κατά διαστήματα έχει δεχθεί σε αυτά.

“Στα social media, η βασική μου ένσταση είναι ότι χάνεις στιγμές από τη ζωή σου” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης. “Πρέπει να τα χρησιμοποιείς σαν εργαλείο δουλειάς αλλά χάνεις στιγμές από τη ζωή σου”.

“Είχα πάει στο Pride τον περασμένο Ιούνιο και είχα βάλει μια φωτογραφία. Κάποιοι είτε έγραψαν από κάτω είτε σε direct message πράγματα τα οποία ήταν υβριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους ήρθε. Για ποιο λόγο. Ποιος τους είπε δηλαδή ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό” σημείωσε ο καλλιτέχνης, προσθέτοντας: “Κάπως δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι, αν εγώ είμαι κάπου, έχω πάει κάπου. Αυτό. Δεν ζήτησα ποτέ τη γνώμη κανενός”.

“Είναι άσχημο αυτό που έχει γίνει στα social media. Νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια διαδικασία να είμαστε λιγότερο διακριτικοί, να νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν πλέον τρόποι συμπεριφοράς και ο καθένας να μπορεί να βρίσει όποιον θέλει. Εγώ δεν μεγάλωσα έτσι” πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Καπουτζίδης.

https://youtu.be/sXcHhYslR9w

“Δεν μου εύχονται τώρα να πεθάνω, παλαιότερα είχε γίνει και αυτό” αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.