4-0 τη Λαμία ο ΠΑΟΚ

Νέος περίπατος με 4-0 για τον «Δικέφαλο» κόντρα στους αναπληρωματικούς της ομάδας της Φθιώτιδας. Σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Μπάμπα, βρήκαν δίχτυα και οι Τζόλης, Ουάρντα, Ζίβκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες τη Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας από τη στιγμή που έχει την Τετάρτη τον… τελικό παραμονής με την ΑΕΛ, ανηφόρισε στην Τούμπα ξανά με τους αναπληρωματικούς. Ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο καρδιοχτύπησε, αλλά νίκησε 5-2. Αυτή τη φορά ήταν σοβαρός στην άμυνα, η Λαμία δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα και οι Θεσσαλονικείς έφτασαν σε νέο περίπατο με σκορ 4-0.

Στα αξιοσημείωτα το ότι σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Μπάμπα. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ άνοιξε το σκορ και στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός για 20 λεπτά και έφτασε στο τελικό 4-0 με γκολ των Τζόλη, Ουάρντα, Ζίβκοβιτς. Έτσι, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είναι δεύτερη και περιμένει να δει τι θα κάνει ο Άρης. Για τη Λαμία, η αναμέτρηση έμοιαζε μία υποχρέωση που βγήκε πριν τη μεγάλη μάχη με την Λάρισα.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον Ζίβκοβτς στο τέρμα, δεξί μπακ τον Ροντρίγκο και αριστερό τον Μπάμπα. Στόπερ ήταν οι Βαρέλα, Μιχαηλίδης, στα χαφ οι Τσιγγάρας, Σβαμπ, δεξιά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αριστερά ο Τζόλης και ο Ουάρντα πίσω από τον Κρμέντσικ.

Η Λαμία είχε τον Κατσίκα στο τέρμα, δεξί μπακ τον Προβυδάκη, αριστερά στον Ασίγκμπα και στόπερ τους Τζέιμς, Βύντρα. Στα χαφ οι Μπιάρνασον, Βλάχος, οι Μπουλούλης, Γκαζαριάν στα άκρα και ο Πίτι πίσω από τον Μπα.

Πηγή: onsports