6-0 τη Λαμία ο Ολυμπιακός

Βάζοντας από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Ολυμπιακός συνέτριψε τη Λαμία και συνεχίζει ως πρωτοπόρος της Super League 1.

Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση και αυτό θεωρητικά αποτελούσε πρόβλημα για τους ερυθρόλευκους, αλλά πρακτικά δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήθελε το γρήγορο γκολ που θα απλοποιούσε τα πράγματα και το πέτυχε στο 13′ με την κεφαλιά του Μπουχαλάκη (0-1), με αποτέλεσμα από εκεί και πέρα να είναι όλα όντως πιο εύκολα.

Τόσο εύκολα, ώστε ο Ολυμπιακός να έχει καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι. Στο 34′ ο Εμβιλά με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-2 και στο επόμενο λεπτό ο Μασούρας έφυγε από αριστερά και πάσαρε στον Ελ Αραμπί, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 0-3.

Το δεύτερο ημίχρονο, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ήταν τυπική διαδικασία αφού δεν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι, αν και η Λαμία είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 64′, όταν πήρε πέναλτι, μέσω VAR, για χέρι του Ραντζέλοβιτς. Ο Ντέλετιτς όμως, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, σημάδεψε το δοκάρι και το 0-3 παρέμεινε. Τουλάχιστον μέχρι το 82′, όταν ήταν η σειρά των Πειραιωτών να πάρουν πέναλτι, για χέρι του Σαραμαντά, με τον Σουντανί να εκτελεί και να ανεβάζει το σκορ στο 0-4.

Και με τους γηπεδούχους να τα έχουν παρατήσει εντελώς πια, ο Ολυμπιακός έφτασε και σε πέμπτο γκολ, στο 84′, με την κεφαλιά του κάιπερς μετά τη σέντρα του Ραντζέλοβιτς (0-5). Γκολ που δεν ήταν το τελευταίο του ματς, όμως, αφού στο 87′ ο Μασούρας με προβολή, μετά τη σέντρα του Ανδρούτσου, βρήκε κι αυτός δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-6.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Παλαβαντασβίλι (46′ Τσούκαλος), Ρόμανιτς, Προβυδάκης, Ζιούλης, Αραμπούλι (85′ Βλαχομήτρος), Μπουλούλης (46′ Βασιλακάκης), Ντέλετιτς (85′ Κωστίκας).

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια (65′ Ανδρούτσος), Σεμέδο (66′ Παπαδόπουλος), Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (46′ Πέπε), Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα (75′ Κάιπερς), Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Ελ Αραμπί (61′ Σουντανί).