Σοκ: Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης

Θρήνος επικρατεί στο λιθουανικό ποδόσφαιρο, καθώς ο 36χρονος Αρτούρας Ριμκεβίτσιους έβαλε τέλος στη ζωή του με μια σφαίρα στο κεφάλι. Είχε δυο μικρά παιδιά.

Ο Ριμκεβίτσιους ήταν ένας από τους πιο διάσημους ποδοσφαιριστές της χώρας, αφού ήταν ένας ικανός στράικερ σημείωνοντας 117 γκολ (σε 205 ματς) για τις ομάδες που έπαιξε και ήταν 7ος κατάταξη των καλύτερων σκόρερ στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας.

Ο 36χρονος τη Δευτέρα το πρωί έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του, στο Ραμούτις, όταν πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε με μία σφαίρα το κεφάλι του. Ο Ριμκεβίτσους το 2016 κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια έχοντας αγωνιστεί σε πολλές ομάδες όπως είναι η Βέτρα, η Σιαουλάι, η Εκράνας, ο Αστέρας Τρίπολης το 2010-11 και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Πειραιώς.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ο Αρτούρας Ριμκεβίτσιους αντιμετώπισε πρόσφατα οικονομικά προβλήματα που προκάλεσαν έντονες συζητήσεις στην οικογενειακή ζωή και για αυτό το λόγο αυτοκτόνησε, αφήνοντας πίσω του μια σύζυγο και δύο μικρά κορίτσια.