ΣΟΚ: «Θα σκοτώσουμε τον κ@ρι@λη τον Φουρθιώτη»

Διακόπηκε η χθεσινή εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη στο «Epsilon TV» μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα.

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη «Αποδείξεις Live» στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon TV», η οποία περίπου στις 21:00, δύο ώρες μετά την έναρξή της, αναγκάστηκε να διακοπεί εκτάκτως.

Και αυτό γιατί άγνωστοι, τηλεφώνησαν και εκεί και ενημέρωσαν πως έχουν τοποθετήσει βόμβα, η οποία θα ανατινάξει το κτήριο.

Το μήνυμα
Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα δημοσιεύτηκαν στο protothema.gr, από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούστηκε μία φωνή να λέει: «σε 15 λεπτά θα ανατιναχτεί το κτίριο», συμπληρώνοντας πως «θα σκοτώσουμε τον κ@ρι@λη το Φουρθιώτη που υποστηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του».

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η εκπομπή σταμάτησε, το κτήριο εκκενώθηκε και ο Μένιος Φουρθιώτης μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου έμεινε για δύο ώρες για λόγους προστασίας.

Φυσικά, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, καμία βόμβα δεν έσκασε.