Δείτε για πρώτη φορά: Αυτά είναι τα SMS που «έκαψαν» τον Φουρθιώτη

Ενα κινητό-«φάντασμα που είχε στην κατοχή του ο Μένιος Φουρθιώτης είναι αυτό που τελικά τον έκαψε καθώς είχε αποθηκευμένα επιβαρυντικά στοιχεία.

Πρόκειται για κινητό δηλωμένο σε όνομα ανύπαρκτου χρήστη το οποίο φέρεται ο παρουσιαστής να το χρησιμοποιούσε προκειμένου να συνομιλεί με τα δύο άτομα στα οποία ανέθεσε να πυροβολήσουν το σπίτι του και στη συνέχεια να πυροδοτήσουν εκρηκτικό μηχανισμό στην πόρτα του γκαράζ του.

Και όλα αυτά διότι με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας είχε αφαιρεθεί από τον Μ. Φουρθιώτη η φρουρά των 14 αστυνομικών που είχε σε εικοσιτετράωρη βάση ακόμα και με συνοδευτικά αυτοκίνητα πολυτελείας προκειμένου να μετακινείται με ασφάλεια.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιδιοκτησίας που πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του παρουσιαστή στον Διόνυσο ανακάλυψαν συγκεκριμένη συσκευή η οποία μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Αστυνομίας για διερεύνηση όπως και ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής του.

Αυτά είναι τα SMS που «έκαψαν» τον Φουρθιώτη

Αποθηκευμένα στη μνήμη του κινητού-«φάντασμα» βρέθηκαν τα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε ο Μ. Φουρθιώτης με τους δύο ενόπλους οι οποίοι στις 16 Απριλίου πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας έπειτα από καταδίωξη και στη συνέχεια το βράδυ της επόμενης ημέρας ο ένας από αυτούς φέρεται να πυροβόλησε με το ίδιο Καλάσνικοφ το σπίτι του γνωστού παρουσιαστή.

Εκείνο το βράδυ λοιπόν που οι αστυνομικοί καταδίωξαν τους δυο οπλοφόρους και τους έχασαν στη Νέα Ερυθραία έπειτα από τους πυροβολισμούς που εξαπέλυσαν οι άγνωστοι φαίνεται πως είχαν κανονίσει με τον παρουσιαστή να πυροβολήσουν το σπίτι του όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα.

Ο γνωστός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου τη βραδιά της 16ης Απριλίου ανησύχησε καθώς οι δύο οπλοφόροι δεν είχαν εμφανιστεί έξω από το σπίτι του ώστε να εξαπολύσουν τον καταιγισμό πυρών όπως είχαν συμφωνήσει. Ετσι έστειλε μήνυμα από το κινητό-«φάντασμα» στο κινητό του 43χρονου πρώην σωματοφύλακά του. Βέβαια ο Μ. Φουρθιώτης αγνοούσε την ανταλλαγή των πυροβολισμών με αστυνομικούς που είχαν οι δύο άνδρες στους οποίους φέρεται να είχε αναθέσει την επίθεση με Καλάσνικοφ στην περίφραξη του σπιτιού του. «Ελα, δεν ήρθατε όπως είχαμε πει…», έγραψε ο Φουρθιώτης για να λάβει την εξής απάντηση: «Εγινε κόμπλα. Είχαμε πρόβλημα με συναντήσεις».

Προφανώς ο παρουσιαστής κατάλαβε πως κάτι σοβαρό έχει συμβεί και έστειλε νέο sms: «Μην ανησυχείτε είμαι δίπλα σας ό,τι χρειαστείτε είμαι εδώ για εσάς. Το ραντεβού μας κανονικά όταν μπορέσετε».

Αυτά τα μηνύματα τόσο το βράδυ του περιστατικού στη Νέα Ερυθραία όσο και τη νύχτα της επίθεσης στο σπίτι του στον Διόνυσο έκαψαν τον γνωστό παρουσιαστή καθώς δείχνουν ευθεία διασύνδεση με τους δύο οπλοφόρους.

Πηγή πληροφοριών: Εφημερίδα Realnews

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ιράν: Πενθήμερο πένθος για τον θάνατο του Νασράλα κήρυξε ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Θρήνος στον Λίβανο
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: Νεκρός ηλικιωμένος που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Άσσηρο
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Έκανε «περίπατο» με Κέντρικ Ναν και πέρασε στον τελικό του Super Cup
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Θάνατος Νασράλα: Σε αναζήτηση «απάντησης» η Χεζμπολάχ – Σε συναγερμό το Ισραήλ, αναμένει σκληρό ιρανικό χτύπημα
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Τροχαίο με νεκρό 70χρονο στην Κρήτη
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Πηγή προσκείμενη στη Χεζμπολάχ: Ο διοικητής του μετώπου με το Ισραήλ σκοτώθηκε μαζί με τον Νασράλα
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Hellenic Train: Κανονικά τα δρομολόγια τρένων στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Σέρρες από την Τρίτη 1η Οκτωβρίου
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Ερμού: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 23χρονο και άρπαξαν χρυσή αλυσίδα
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Κέρκυρα: «Πες μας την αλήθεια για το παιδί σου» – Πώς ομολόγησε τη δολοφονία του συζύγου της
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Εκτός ελέγχου η βία των ανηλίκων – Αιματηρά επεισόδια και τραυματίες
28 Σεπτεμβρίου, 2024