survivor spoiler ασυλια 31/5: Αυτός κερδίζει απόψε

survivor spoiler ασυλια 31/5: Αυτός κερδίζει απόψε

survivor spoiler ασυλια 31/5: Μετά το έπαθλο… ΝΒA, επιστρέφουμε στα αγωνίσματα για την ασυλία. Ποιος παίκτης θα τα καταφέρει;

Στο χθεσινό επεισόδιο, tο μεγάλο έπαθλο που υποσχέθηκε ο Γιώργος Λιανός ήταν ένα ταξίδι στο NBA, στον αγώνα ανάμεσα στους Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Maimi Heat για τα πλέι οφ και φυσικά, έπαθλο φαγητού.

Τα αγώνισμα είχε δύο νικητές, μια γυναίκα και έναν άντρα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν δύο συμπαίκτες τους για να πάρουν μαζί. Σε περίπτωση νίκης του Ηλία Μπόγδανου, εκείνος θα επέλεγε δύο άτομα και το έπαθλό του θα ήταν μια μέρα στο σπίτι του Acun Ilicali.

Μετά από αλλεπάλληλες αναμετρήσεις, στον τελικό έφτασαν η Ελένη Χαμπέρη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από την πλευρά των γυναικών.

Για τα αγόρια, στον τελικό βρέθηκαν ο Ηλίας και ο Σάκη.

Η Μαριαλένα ήταν η τελική νικήτρια από την πλευρά των κοριτσιών, κόντρα στην Ελένη Χαμπέρη, ενώ ο Ηλίας κέρδισε τον Σάκη, ο οποίος θα επιλέξει δύο συμπαίκτες του να απολαύσουν το έπαθλο.

survivor spoiler ασυλια 31/5: Αυτός κερδίζει απόψε

Απόψε, όμως, επιστρέφουμε στα… βαρβάτα των ασυλιών!

Πρώτο αγώνισμα για την… ατομική ασυλία.

Ολα δείχνουν ότι Σάκης και Ηλίας έχουν τον πρώτο λόγο.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να επανέλθουμε με το οριστικό spoiler.

Survivor: Ξέσπασε σε… κλάματα η Ελένη Χαμπέρη με τη συμπεριφορά των αντιπάλων της

Η Ελένη Χαμπέρη γύρισε από το έπαθλο που κέρδισε η Κόκκινη ομάδα στο Μαϊάμι και από ό,τι φάνηκε δεν ήταν καιόλου ευπρόσδεκτη.

Μπορεί οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας να είχαν όρεξη να μοιραστούν την εμπειρία που έζησαν στο Μαϊάμι, ωστόσο τα η υποδοχή από τους αντιπάλους στην καλύβα δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρολίνα Καλύβα φαίνεται να ζήλεψαν πολύ με το έπαθλο των αντιπάλων και έκαναν μια επίθεση άνευ προηγουμένου στην Ελένη Χαμπέρη.

Η παίκτρια της Μπλε ομάδας μιλώντας με τον Κόρομι και τον Μπόγδανο ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας: «Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Κατευθείαν όταν γυρίσαμε, είδα διαφορετική στάση. Από την αρχή που πήγε η ομάδα μας, ήξερα από την αρχή ότι θα μου δημιουργήσει θέμα. Με την Μαριαλένα, τον Σάκη και τον Τριαντάφυλλο δεν κάνουμε πολύ παρέα αλλά είμαστε ομάδα μια εβδομάδα, έχουμε φέρει νίκες και δεν θα στεκόμουν εγώ εμπόδιο να κερδίσουμε το έπαθλο, όσο κι αν είναι φίλοι μου στην απέναντι ομάδα…».

Και συνέχισε: «Τελείωσε ο αγώνας, πήγα να χαιρετήσω τον Ασημακόπουλο κι ήταν πάρα πολύ ειρωνικός και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με εμένα. Του είπα ότι δεν θα έκανα κάτι εσκεμμένα… Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που μου το είπε κι αν έκανα ότι μου είπε, δεν θα τα είχα καλά με την συνείδησή μου… Δε νιώθω ότι έκανα κάτι κακό.»

Survivor: «Γύρισε την μπιφτέκα» ο Ηλίας με τον Σάκη

Στην παραδοχή ότι το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει συμπεριφορά και ζηλεύει τον Σάκη Κατσούλη προχώρησε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αποφάσισε να του ζητήσει συγγνώμη και να φτιάξει το κλίμα στην παραλία του Survivor.

poster
«Νιώθω από την τελευταία φορά με το αγώνισμα με τους Τούρκους, ότι υπάρχει μία ψυχραμάρα μέσα μου απέναντί σου. Συνειδητοποίησα ότι έκανες ένα απίστευτο σερί αγώνων και το πήρες όλο επάνω σου με τους Τούρκους. Δεν το παραδέχθηκα αλλά ήταν σα να ζήλεψα», είπε μεταξύ άλλων στον Σάκη και ανέφερε στην κάμερα: «Του τα είπα για να βγούνε από μέσα μου. Δεν περίμενα να το κάνω και ξελάφρωσα. Μου βγήκε μια κακία και ζητώ συγγνώμη. ήδη νιώθω καλύτερα».

Ο Σάκης δέχθηκε τη συγγνώμη του και στη συνέχεια αγκαλιάστηκαν. Ο Τριαντάφυλλος στο άκουσμα της συγγνώμης και έψαχνε τον Νίκο Μπάρτζη για να «γυρίσουν μαζί την μπιφτέκα».

Την ίδια στιγμή, η Ελένη Χαμπέρη ήταν στεναχωρημένη και έκλαιγε στην παραλία για τον λόγο ότι η μπλε ομάδα άλλαξε συμπεριφορά απέναντί της, επειδή βοήθησε τους Κόκκινους να κερδίσουν το έπαθλο.

Η Ελένη αποκάλυψε στην κάμερα ότι οι Μπλε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος της είπαν να διαχειριστεί αλλιώς τον αγώνα, καθώς εκείνη ήταν σίγουρο ότι θα ταξίδευε στο Μαϊάμι, αφού θα την επέλεγαν σίγουρα αν κέρδιζαν. Φυσι

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Υεμένη: Ο ισραηλινός στρατός έπληξε στόχους των Χούθι στη Χοντάιντα (video)
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Le Parisien: Ο Ιρανός κατάσκοπος που «κάρφωσε» στο Ισραήλ τη θέση του Νασράλα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Άγιοι Ανάργυροι: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα – «Η ζωή μου έχει σταματήσει στην 1η Απριλίου»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων – Σε επιφυλακή δήμοι και Πυροσβεστική Υπηρεσία
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον εβδομαδιαίο απολογισμό του Πρωθυπουργού: «Η πολιτική του κ. Μητσοτάκη πρέπει να λάβει σύντομα τέλος»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Μήνυμα 112 για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο στην περιοχή Ροζενά – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Θρήνος για το 19χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του από την ανατροπή μηχανήματος – Εσπευσμένη διακομιδή του 20χρονου συνεπιβάτη στο ΠΑΓΝΗ
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Καταρρακώθηκα ως άνθρωπος για όλα όσα με κατηγορούν – Έχω στα χέρια επιστολές «συγγνώμης»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Χειροπέδες σε 20χρονο που ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του στην Κοζάνη – Μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρέθυμνο: Χωρίς τις αισθήσεις του χειριστής μηχανήματος μετά από εκτροπή εκσκαφέα
29 Σεπτεμβρίου, 2024