Γεωργιάδης: Ας με καταριούνται οι ανεμβολίαστοι – Μου στέλνουν βρισιές και κατάρες

«Μου στέλνουν βρισιές, σχόλια, κατάρες. Θέλω να πω στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας πως ας με καταριούνται, αλλά ας εμβολιαστούν», τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο open υποστήριξε πως στην Ελλάδα, οι «κυριότεροι εκπρόσωποι των αντιεβολιαστών είναι στην αριστερά».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως δεν υπάρχει έλλειμμα ενημέρωσης γύρω από τα εμβόλια. Επιπρόσθετα ανέφερε πως δέχεται απειλές. «Μου στέλνουν βρισιές, σχόλια, κατάρες. Θέλω να πω στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας πως ας με καταριούνται, αλλά ας εμβολιαστούν. Διότι είμαστε σε ένα πολύ κομβικό σημείο. Οι χώρες της Βόρειας Ευρώπης, οι χώρες της Δύσης, πλησίασαν σε τεράστια ποσοστά εμβολιασμού σε ηλικίες άνω των 18 ετών. Αυτό σημαίνει πως αυτές οι χώρες δεν θα έχουν πανδημία», είπε χαρακτηριστικά.

Επεσήμανε πως το Ισραήλ με την τρίτη δόση του εμβολίου, έριξε τα κρούσματα και απέφυγε το νέο lockdown. «Ποιες χώρες θα μείνουν απροστάτευτες; Η Ελλάδα από την ίδρυσή της στη μέση της Δύσης και της Ανατολής. Υπάρχει ένας διχασμός του Έθνους από την ίδρυσή του.(…) Η Δύση έχει φύγει μπροστά στους εμβολιασμούς έχει φύγει μπροστά και η Ανατολή έχει μείνει πίσω, όπως η Βουλγαρία, η Κροατία. Η Ελλάδα όπως είναι διχασμένη σε όλα, είναι διχασμένη σε όλα. Είμαστε στη μέση μεταξύ Δύσης και Ανατολής και για ακόμη μια φορά στην ιστορία μας πρέπει να αποφασίσουμε συλλογικά. Αν θέλουμε να πάμε με τον ορθολογισμό, με την Ευρώπη, την επιστήμη, ή να μείνουμε πίσω. Οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας κρατάνε στα χέρια τους και τη δική μας τύχη. (…) Η συζήτηση αυτή για το εμβόλιο, από ένα σημείο και μετά δεν έχει νόημα. Έχουμε πανω από 30 νεκρούς τις τελευταίες ημέρες, είναι ανεμβολίαστοι αυτοί», είπε ο υπουργός.

 

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Θρίλερ στον Βόλο: 37χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο πολυκατοικίας
20 Οκτωβρίου, 2024
Λίαμ Πέιν: Η αστυνομία ανέκρινε 2 γυναίκες και 3 υπαλλήλους του ξενοδοχείου
20 Οκτωβρίου, 2024
ΟΗΕ: Οι Παλαιστίνιοι βιώνουν απερίγραπτη φρίκη στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας
20 Οκτωβρίου, 2024
Γερμανία: Συνελήφθη άνδρας που σχεδίαζε να επιτεθεί στην πρεσβεία του Ισραήλ
20 Οκτωβρίου, 2024
Φρίκη δίχως τέλος: Δεκάδες νεκροί μετά από νέα επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα
20 Οκτωβρίου, 2024
Κατέρρευσε γέφυρα στις ΗΠΑ – Τουλάχιστον 7 νεκροί
20 Οκτωβρίου, 2024
Λέσβος: Νέα δεδομένα στην υπόθεση βιασμού 13χρονης
20 Οκτωβρίου, 2024
Γυναίκα έδωσε ζωή με τον θάνατό της – Είχε υπάρξει και η ίδια λήπτρια οργάνων
20 Οκτωβρίου, 2024
Μοσχάτο: Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης
20 Οκτωβρίου, 2024
Φως στο Τούνελ: Ξεσπά ο πατέρας του μωρού στην Αμαλιάδα – «Στο παιδί μου μπήκε χέρι για να πεθάνει»
19 Οκτωβρίου, 2024