Εικόνες από την αποθήκη που την έκρυψε – Τη σκότωσε και πήγε για ύπνο (vid)

Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 75χρονης από τον Βόλο.

42 μαχαιριές από το πρόσωπο μέχρι την κοιλιακή χωρά δέχτηκε η ατυχή γυναικά από τον 39χρονο βαφτισιμιό της γιατί δεν του έδωσε τις 2.000 ευρώ που ζητούσε.

Ο 39χρονος, σκότωσε την νονά του, έκρυψε τη σορό της στην αποθήκη του σπιτιού της στη Νέα Ιωνία Βόλου και μετά πήγε για ύπνο σαν να μη συνέβη τίποτα. Ο κυνισμός και η ψυχραιμία του ξεπέρασαν κάθε όριο, αφού δύο 24ωρα μετά την αποτρόπαια δολοφονία της 75χρονης, ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπετε στο Facebook.

Την σκότωσε με 42 μαχαιριές

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης σοκάρει, αποτυπώνει τη δολοφονική μανία του 39χρονου καταζητούμενου, αφού σκότωσε τη νονά του με 42 μαχαιριές.

«Έφερε  42 τραύματα από νήσον και τέμνον όργανο  στο δεξιό ημιμόριο του προσώπου, του τραχήλου, του θώρακα και της κοιλιακής χώρας τα οποία είχαν πλήξει ζωτικά όργανα και επέφεραν τον θάνατο. Σαφώς και έχουν εικόνα του νήσοντος και τέμνοντος οργάνου απλά επειδή αφορά την προανάκριση δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια περισσότερο πληροφορία. Δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε αυτό, αρκετά σύντομος θάνατος αλλά όχι αμέσως», δήλωσε η ιατροδικαστής Λάρισας Ρουμπίνη Λεοντάρη

Η αποθήκη της φρίκης

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στο σημείο όπου ο 39χρονος δολοφόνος μετέφερε και έκρυψε την σορό της 75χρονης το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. Τότε είχε φροντίσει να τυλίξει το άψυχο σώμα της με σεντόνια και κουβέρτες, βάζοντας ταυτόχρονα στα ποδιά πλαστικές σακουλές και στο πρόσωπο του θύματος μονωτική ταινία.

Ο 39χρονος, πατέρας δύο παιδιών, την σκότωσε, επειδή η νονά του δεν του έδωσε 2.000 ευρώ, ποσό το οποίο της είχε ζητήσει…

Σοκαρισμένοι οι γείτονες του θύματος

Οι γείτονές της 75χρονης είναι σοκαρισμένοι, παρακολουθούν τις εξελίξεις και μιλούν για μια γυναικά που φρόντιζε τον γιο της που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας χωρίς ποτέ να απασχολήσει με την συμπεριφορά της

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος έχει κλείσει το κινητό του τηλέφωνο και έχει διαφύγει με τη μοτοσικλέτα του.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Στους Βίκτορ Άμπρος και Γκάρι Ρούβκουν το Νόμπελ Ιατρικής
7 Οκτωβρίου, 2024
ΠΑΣΟΚ: Τη διεξαγωγή debate στην ΕΡΤ ζητά ο Χάρης Δούκας
7 Οκτωβρίου, 2024
Επίθεση με ρουκέτες της Χαμάς κατά του Ισραήλ – Σειρήνες ακούστηκαν στο Τελ Αβίβ
7 Οκτωβρίου, 2024
Λευκάδα: Ανήλικος ξυλοκόπησε τον πατέρα της φίλης του επειδή τον… χώρισε
7 Οκτωβρίου, 2024
Τέσσερις ανήλικες ξυλοκόπησαν 13χρονη για ερωτική αντιζηλία
7 Οκτωβρίου, 2024
Ασπρόπυργος: Αδίστακτοι διαρρήκτες εισέβαλαν σε παρκινγκ συνεργείου αυτοκίνητων και το «ρήμαξαν»
7 Οκτωβρίου, 2024
Μισθός θα θεωρείται πλέον το… πουρμπουάρ
7 Οκτωβρίου, 2024
Γιώργος Μαζωνάκης για τη δικαστική διαμάχη με την Βάσω Μαζωνάκη: «Όλα εδώ πληρώνονται»
7 Οκτωβρίου, 2024
Πετρέλαιο: Ο αντίκτυπος από την κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή – Τα σενάρια και οι εκτιμήσεις
7 Οκτωβρίου, 2024
ΠΑΣΟΚ: Τα σενάρια για τον δεύτερο γύρο των πράσινων Εκλογών
7 Οκτωβρίου, 2024