Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Στον Εισαγγελέα ο 34χρονος που κρατούσε πρώην σύντροφό του

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής ο 34χρονος άνδρας που κρατούσε όμηρο στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα την πρώην σύντροφό του και απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου από το Γαλάτσι, όπου ο 34χρονος Αιγύπτιος απήγαγε την πρώην σύντροφό του – βουλγαρικής καταγωγής – από το σπίτι της και, υπό την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε στο σπίτι του στο Γαλάτσι, όπου και την κρατούσε όμηρο.

Μάλιστα, ο 34χρονος απειλούσε να προκαλέσει έκρηξη με μπουκάλα υγραερίου και αυτός είναι ο λόγος που η Αστυνομία αποφάσισε να προχωρήσει στην εκκένωση της πολυκατοικίας.

Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση, με τους ένοικους της πολυκατοικίας να αγωνιούν για την έκβαση της υπόθεσης.