«Πήγα σε μια πατσαβούρα γιατρό – Όχι μωρή κ@…@, δεν έχω εμβολιαστεί»

Στο έλεος των φανατικών αντιεμβολιαστών που όχι μόνο τούς επιτίθενται, αλλά καταγράφουν και τις επισκέψεις στα ιατρεία εν αγνοία τους, βρίσκονται αρκετοί γιατροί στην Πάτρα.

Το ίδιο συνέβη και πρόσφατα με γυναίκα παθολόγο της πόλης, η οποία έπεσε θύμα της οργής μιας αντιεμβολιάστριας μητέρας, η οποία την επισκέφθηκε επειδή πονούσε η κοιλιά της κόρης της.

Όπως καταγράφεται στο σχετικό βίντεο που ανήρτησε η ίδια η μητέρα στα κοινωνικά δίκτυα (facebook), η γιατρός τη ρώτησε αν έχει εμβολιαστεί.

Σχολιάζοντας το βίντεο, η μητέρα έβρισε την επιστήμονα με χυδαίους χαρακτηρισμούς, επειδή πρότεινε στην κόρη της να κάνει το εμβόλιο, λέγοντάς της ότι μπορεί και μόνη της να κλείσει ραντεβού από το κινητό της τηλέφωνο.

Στο άκουσμα της πρότασης αυτής, η αντιεμβολιάστρια μητέρα εκνευρίστηκε και έφυγε από το ιατρείο, έχοντας, όμως, καταγράψει τα πάντα στο κινητό της τηλέφωνο.

Ανεβάζοντας τις εικόνες στο facebook, αποκαλεί τη γιατρό «πατσαβούρα» και την βρίζει χυδαία, όπως έκαναν, βέβαια, και άλλοι αντιεμβολιαστές στα σχόλια κάτω από το βίντεο.

«Πήγα σε μια πατσαβούρα επειδή το παιδί μου πονούσε στην κοιλιά. Μου είπε ‘εσείς δεν έχετε εμβολιαστεί;’ Όχι μωρή κ@….@ και ούτε
ρόκειται», λέει στο βίντεο η μητέρα.

Δείτε το ξέσπασμα της αντιεμβολιάστριας στο βίντεο του flamis.gr:

Για το θέμα ενημερώθηκε και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου, στα χέρια της οποίας βρέθηκαν τα επίμαχα βίντεο.