Πάτρα: Στο «κάδρο» της ΕΛ.ΛΑΣ. δύο ακόμη πρόσωπα – Πού εστιάζονται οι έρευνες

Εξοργίζουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Στην εκπομπή «Live News» μίλησε η δημοσιογράφος, Άρια Καλύβα που ερευνά και εκείνη τους τελευταίους μήνες την υπόθεση της Πάτρας.

Όπως ανέφερε, παρουσιάζοντας τα τελευταία στοιχεία, οι αστυνομικοί γνώριζαν για την κεταμίνη εδώ και 3 εβδομάδες. Έγινε ο εντοπισμός από το εργαστήριο τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια προκειμένου να ελεγχθεί και η ποσότητα, στάλθηκε ένα δείγμα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Μετά από συνεχείς επαληθεύσεις του δείγματος η αρμόδια ομάδα των ειδικών κατέληξε με απόλυτη βεβαιότητα, ότι η ποσοτική κλίμακα είχε φτάσει «στο Θεό», δηλαδή είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα μία θανατηφόρα δόση.

Σημειώνεται πως ο χρόνος δράσης της ουσίας είναι από 5′ έως 20′. «Σύμφωνα με τις έρευνες, μέσα σε αυτό το διάστημα ο μόνος άνθρωπος που βρισκόταν στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου» τόνισε η δημοσιογράφος.

Κατόπιν, επισήμανε πως υπάρχουν ορισμένα αναπάντητα ερωτήματα, ενώ στο «κάδρο» της Αστυνομίας έχουν μπει ακόμη δύο πρόσωπα, που δεν μπορούν να αποκαλυφθούν ακόμη.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν από ποιον και πώς προμηθεύτηκε η ουσία της κεταμίνης, για το λόγο αυτό έχει «γίνει φύλλο και φτερό το κινητό της 33χρονης», όπως είπε η Άρια Καλύβα.

Τα στοιχεία έχουν σταλθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να ανιχνευθούν οι κινήσεις της.

Αυτό που ερευνάται επίσης, είναι με ποιον τρόπο χορηγήθηκε η ουσία στην 9χρονη Τζωρτζίνα και τέλος, στην περίπτωση που αποδειχθεί πως η μητέρα δηλητηρίασε το παιδί, αναμένεται να αποκαλύψει και το κίνητρό της.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Η Χαμάς καλεί σε τριήμερες κινητοποιήσεις σε όλον τον κόσμο ενάντια στο σχέδιο εκτοπισμού των Παλαιστινίων
13 Φεβρουαρίου, 2025
Καθηγήτριες καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση από προϊστάμενό τους
13 Φεβρουαρίου, 2025
Υποψήφια η Σαουδική Αραβία για τη συνάντηση Τραμπ – Πούτιν
13 Φεβρουαρίου, 2025
Στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας ο Μητσοτάκης
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ταυτοποιήθηκε το άτομο που επιτέθηκε σε αστυνομικό σε αγώνα καλαθοσφαίρισης στην Πάτρα
13 Φεβρουαρίου, 2025
Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία σε όλη τη χώρα την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου
13 Φεβρουαρίου, 2025
Γυναικοκτονία στις Σέρρες: 55χρονος σκότωσε τη σύζυγό του με κυνηγετικό όπλο
13 Φεβρουαρίου, 2025
Αμάντα Μανωλάκου: «Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι πια φίλη μου»
13 Φεβρουαρίου, 2025
Νέα μήνυση εις βάρος του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση
13 Φεβρουαρίου, 2025
Τουλάχιστον πέντε νεκροί μετά από έκρηξη σε εμπορικό κέντρο της Ταϊβάν
13 Φεβρουαρίου, 2025