survivor spoiler 6/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα – Ποιος αποχωρεί

survivor spoiler 6/4: Μπλε η αποχώρηση από το Survivor αυτή την εβδομάδα, καθώς οι Μαχητές έχασαν και στα δύο αγωνίσματα για την ασυλία.

Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού;

Survivor: Αδιανόητο σκηνικό με τον Εμμανουήλ – Εξόργισε τους πάντες

Απίστευτη ένταση επικράτησε στο Survivor με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη στάση του.

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος ανέφερε σε συζήτηση ότι κλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα για την απώλεια του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια. Έπειτα, ο Τάκης πήρε το λόγο κι απασφάλισε εναντίον του: «Έκλαιγα, ήθελα κολυμπώντας να γυρίσω στην Ελλάδα.

Ήρθε όλη η ομάδα δίπλα μου εκτός από τον κύριο που τον κοιτούσα κι έκανε ηλιοθεραπεία. Άσε με να μιλήσω ρε. Ως εδώ! Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει. Είναι αναίσθητος. Ήρθε μόνο την ώρα του φαγητού για να φάει τα ψάρια που έπιασα. Μου είπε έμαθα ότι έφυγε χωρίς πόνο και λυπάμαι. Εκείνη τη στιγμή φόρτωσα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι απάνθρωπος και το λέω με όλο μου το σεβασμό.»

Η ένταση βγήκε εκτός ορίων όταν ο Εμμανουήλ προσπαθούσε να διακόψει με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Γιώργο Κατσαούνη να γκαρίζουν: «Σταμάτα!»

Survivor: «Έσπασε» η Ναυσικά για τον εθισμό του πατέρα της με τα ναρκωτικά

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στο Survivor για τα προβλήματα που έζησε ως παιδί με την απουσία του πατέρα της και τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

«Όποιος με γνωρίζει τώρα και δεν ξέρει το παρελθόν μου πιστεύει ότι είμαι ένα άτομα το οποίο μεγάλωσε βασιλικά. Η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα από μία οικογένεια πολύ φτωχή.

Αλλάζαμε συνεχώς σπίτι λόγω οικονομικών προβλημάτων και κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε στη Δράμα, στην πόλη από όπου κατάγεται η μητέρα μου. Ενώ είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, ήταν σχεδόν πάντα απών και λόγω της δουλειάς του και λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά. Έχω δει και έχω βιώσει καταστάσεις τις οποίες δεν τις ξεχνάς εύκολα».

survivor spoiler 6/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης έχουμε αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού.

Σύμφωνα με πληροφορίες κερδίζουν οι κόκκινοι

survivor spoiler 6/4: Ποιος αποχωρεί

Μπλε η αποχώρηση από το Survivor αυτή την εβδομάδα, καθώς οι Μαχητές έχασαν και στα δύο αγωνίσματα για την ασυλία. Η μπλε ομάδα γεύτηκε δύο φορές την ήττα και βρέθηκε δύο φορές σε δυσμένεια στο συμβούλιο του νησιού.

Στο συμβούλιο της Κυριακής, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε παμψηφεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Στο συμβούλιο της Δευτέρας η ομάδα έπρεπε να ψηφίσει ξανά τον παίκτη που θεωρεί πιο αδύναμο αγωνιστικά. Με βάση το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, τον Κωνσταντίνο ακολούθησε στην αναμέτρηση η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στην συνέχεια η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία έχει πέσει αγωνιστικά. Μάλιστα η τελευταία παρότρυνε τον κόσμο να κρατήσει τη Βρησηίδα στο παιχνίδι γιατί είναι καλύτερη παίκτρια. Η Βρισηίδα συγκινήθηκε από τα λόγια της και ξεκίνησαν να κλαίνε κι οι δύο μαζί.

Στο μεταξύ, ο Τάκης Καραγκούνιας λύγισε όταν αναφέρθηκε στον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του, προκαλώντας συγκίνηση τόσο τους συμπαίκτες του, όσο και στους παίκτες της Κόκκινης ομάδας. Μάλιστα, ο παίκτης αποχώρησε από το συμβούλιο για να σκεφτεί τι ακριβώς θα κάνει, αν θα παραμείνει ή όχι στο Survivor.

Ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το Survivor;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν -τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη- αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η προβολή του επεισοδίου το βράδυ της Τετάρτης είναι αυτή που θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει τις φήμες.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πώς έπεσε από την ταράτσα ο 14χρονος στη Θεσσαλονίκη
6 Οκτωβρίου, 2024
Ανήλικος μαζί με τρία άτομα επιτέθηκαν στον πατέρα της φίλης του
6 Οκτωβρίου, 2024
Σεισμός ανοιχτά της Μυτιλήνης
6 Οκτωβρίου, 2024
Συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας
6 Οκτωβρίου, 2024
Βενιζέλος: Η παράταξη θα ανταποκριθεί σε αυτή την πρόκληση
6 Οκτωβρίου, 2024
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Παράταση ζήτησε η πλευρά Δούκα
6 Οκτωβρίου, 2024
Γεραπετρίτης: Στόχος η συμφωνία με την Τουρκία για το πλαίσιο οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας μέχρι τον Ιανουάριο
6 Οκτωβρίου, 2024
Ισραήλ: Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό λεωφορείων – Οκτώ τραυματίες
6 Οκτωβρίου, 2024
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Εντάσεις σε εκλογικά τμήματα – Κλήθηκε η αστυνομία
6 Οκτωβρίου, 2024
Χειροπέδες σε 16χρονο που λήστεψε ανήλικους
6 Οκτωβρίου, 2024