Πάτρα: «Ο Λέων περιφέρεται στα τηλεοπτικά κανάλια»

Στο στόχαστρο της Ρούλας Πισπιρίγκου και της οικογένειας της βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα ο Γρηγόρης Λέων, όπως προκύπτει από το δελτίο Τύπου που έδωσαν στη δημοσιότητα, στο οποίο υποστηρίζουν ότι ο ιατροδικαστής «κερδίζει δημοσιότητα πάνω από τους τάφους των παιδιών».

Σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας Όθωνας Παπαδόπουλος εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση, καταλογίζοντάς του ότι περιφέρεται στα κανάλια έχει «αναγάγει τον σχολιασμό σε ένα είδος βεντέτας» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, λίγες μέρες πριν την κατάθεση της εντολέως του.

Η 33χρονη κατηγορούμενη αναμένεται την Παρασκευή να καταθέσει αναφορικά με το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών, Καρακούκη – Καλόγρηα.

Ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος ερωτώμενος σχετικά, είπε πως ενδέχεται να ζητήσουν ολιγοήμερη παράταση.

«Υπάρχει μία τεχνική έκθεση που βρίσκεται υπό σύνταξη και αναμένεται να είναι έτοιμη έως την ημερομηνία κατάθεσης του σημειώματος. Στην περίπτωση αυτή θα επισυναφθεί στο σημείωμα μας και θα αποτελεί την επιστημονική ανάλυση του πορίσματος που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τη δήλωση του ιατροδικαστή, Γρηγόρη Λέων πως ο τεχνικός σύμβουλος της κατηγορουμένης έχει ειδικότητα πλαστικού χειρουργού, ο δικηγόρος απαντά:

«Η προσέγγιση του συγκεκριμένου ιατροδικαστή δείχνει και τη διάθεσή του. Έχει αναγάγει τον σχολιασμό του σε ένα είδος βεντέτας» και εξήγησε πως ο τεχνικός σύμβουλος με τον οποίο συνεργάζονται είναι Έλληνας της Γερμανίας, ο οποίος είχε λάβει αρχικά την ιδιότητα του πλαστικού χειρουργού, μετέπειτα όμως δεν θέλησε να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη ειδικότητα και έτσι συνέχισε τις σπουδές του στον τομέα της εντατικολογίας.

Σχετικά με την παιδοψυχολόγο που εξέτασε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, είπε χαρακτηριστικά πως η έκθεση της ειδικού αναλώνεται κατά 80% στην προσωπικότητα των γονιών».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Καταιγίδες, βουτιά της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 9 μποφόρ από το απόγευμα – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Στέλιος Μπουφίδης
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Αεροπορικές επιδρομές ακριβείας του Ισραήλ κατά θέσεων της Χεζμπολάχ – Τα βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι IDF
29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΟΑΣΑ: Νέος συγκοινωνιακός χάρτης της Αττικής για καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κ. Μητσοτάκης: Μεγάλο ενδιαφέρον διεθνών επενδυτών, εταιριών και οργανισμών για την Ελλάδα, μετά και την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο – Ορατό ενδεχόμενο χερσαίας επίθεσης, αναφορές για επιχειρήσεις στα σύνορα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ιράν: Πενθήμερο πένθος για τον θάνατο του Νασράλα κήρυξε ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Θρήνος στον Λίβανο
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: Νεκρός ηλικιωμένος που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Άσσηρο
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Έκανε «περίπατο» με Κέντρικ Ναν και πέρασε στον τελικό του Super Cup
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Θάνατος Νασράλα: Σε αναζήτηση «απάντησης» η Χεζμπολάχ – Σε συναγερμό το Ισραήλ, αναμένει σκληρό ιρανικό χτύπημα
28 Σεπτεμβρίου, 2024