Προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών είναι ο 53χρονος Ηλίας Μίχος ο οποίος είναι ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και έκδοσης της 12χρονης από τον Κολωνό.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο Ηλίας Μίχος αφού βγήκε από την καραντίνα, μεταφέρθηκε στο κελί όπου μαζί του φέρεται να βρίσκεται ο Έλληνας που βίασε, βασάνισε και σκότωσε τη νεαρή Ζωή σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Ξάνθη το 2012.
Το εν λόγω έγκλημα είχε σοκάρει όλη την Ελλάδα, καθώς ο δράστης περιέλουσε με βενζίνη την άτυχη κοπέλα και της έβαλε φωτιά προκειμένου – όπως είπε – να καλύψει τα ίχνη του. Σημειώνεται πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται στο ίδιο κελί να βρεθεί και ο βιαστής της Μυρτούς της Πάρου. Ενώ στην ίδια πτέρυγα βρίσκεται ο δολοφόνος και βιαστής της Ελένης Τοπαλούδη.