Μια γυναίκα στην Καλιφόρνια δέχτηκε πριν από λίγους μήνες επίθεση από ένα άστεγο ενώ περπατούσε στο δρόμο με τα σκυλιά της και ο τρόπος με τον οποίο κακοποιήθηκε, προκαλεί μόνο ανατριχίλα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της DAILY MAIL, η 44χρονη Μαρίσα Γιανγκ βιάστηκε από τον 46χρονο Ντάρεν Γουότερς, στις 31 Ιουλίου σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές και oι λεπτομέρειες της υπόθεσης συγκλονίζουν.
Ειδικότερα, ο 46χρονος επιτέθηκε στο θύμα ενώ περπατούσε στο δρόμο, και τη βίασε ενώ τη χτυπούσε στο πρόσωπο. Ο άνδρας στη διάρκεια της εγκληματικής του πράξης της έσπασε 8 δόντια.
“Δεν κατάλαβα τίποτα τη στιγμή που ήρθε από πίσω μου. Δε φορούσα ακουστικά, δεν κοιτούσα το τηλέφωνο μου, και απλά προχωρούσα”.
Ο άντρας την κοπανούσε στο πρόσωπο για 20 λεπτά με συνέπεια να της σπάσει τη μύτη σε τέσσερα σημεία, τα κόκαλα στα μάγουλα ενώ παράλληλα τη βίαζε..