Πετράλωνα: Αυτός είναι ο λογοτέχνης που «έσωσε» τα παιδιά από τον εφιαλτή των βιασμών (vid)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις αναφορικά με την φριχτή υπόθεση βιασμού των τριών αδελφών στα Πετράλωνα από τον ίδιο τον πατέρα τους.

Όπως αποκάλυψε σήμερα το MEGA, ένας λογοτέχνης είναι ο άνθρωπος που φέρεται να «τράβηξε» τα δυο αδέλφια από τα Πετράλωνα από την κτηνωδία αυτή που βίωναν τα παιδιά από τους ίδιους τους τους γονείς.

Ο λογοτέχνης, που πήρε τη πρωτοβουλία να ξεσκεπάσει την ανατριχιαστική υπόθεση παιδοβιασμού για αρκετό καιρό παρατηρούσε την περίεργη συμπεριφορά του παιδιού αλλά και της μητέρα του.

«Κατά τα τέλη του καλοκαιριού του ’15, ερχόμαστε σε μια πιο κοντινή σχέση με τη μητέρα, όταν λέω σχέση εννοώ επαφή, πέραν του πελατειακού που είχε με την ιδιοκτήτρια του καφέ, σε μία περίεργη συμπεριφορά, εξέθετε το τι συνέβαινε στο σπίτι της, μιλούσε όλο και περισσότερο για τον σύζυγό της, για τον γιο της έβγαζε ακραία αρνητικά ζητήματα και βέβαια, πολύ πριν από αυτό, περίπου ένα έτος, περιφερόταν στη γειτονιά και διέδιδε ότι το παιδί έπινε φάρμακα, κατανάλωνε διάφορες ουσίες όταν το άφηνε μόνο, και να λέει ότι ‘αν τον δείτε ποτέ μόνο, μην του δώσετε κανένα φάρμακο’ διότι του κάνω πλύση στομάχου, τον τρέχω στα νοσοκομεία και δεν μπορώ να τον ξαναπάω πια στα νοσοκομεία γιατί του έχω κάνει ήδη δύο πλύσεις και μετά θα μου πάρουν την επιμέλεια», λέει ο ίδιος.

Ο άνδρας αυτός έπρεπε να βρει έναν τρόπο να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας ώστε να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με το 7χρονο αγοράκι. Έτσι, πρότεινε να του κάνει μαθήματα και κάπως έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι της φρίκης.

«Όταν μπήκα Γενάρη του ’16 στο σπίτι αυτό γιατί ξεκίνησα τα μαθήματα, ας πούμε, το πρώτο το οποίο κλήθηκα να κάνω, από την συνείδησή μου, όχι από τη μητέρα, ήταν να αρχίσω να τακτοποιώ το δωμάτιο και κατόπιν το σπίτι αυτό.

»Το δωμάτιο του αγοριού ήταν κάτι χειρότερο από έναν στάβλο. Ένας σκουπιδότοπος, με κατσαρίδες, με τα ρούχα του βρώμικα και ατημέλητα, με τα δόντια του κατακίτρινα, με τα χείλια του σκασμένα γεμάτα πύον, με τις κινήσεις αυτές που σας είπα.

»Παράλληλα με αυτά τα οποία βλέπαμε στο παιδί, εντάξει, στα παιδιά, έχουμε και μία μητέρα να ανοίγεται σε εμάς όλο και περισσότερο και λέει με απόλυτη φυσικότητα εκτρώματα τα οποία συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τρεις συλλήψεις για τις δύο εκρήξεις κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία στην Κοπεγχάγη
2 Οκτωβρίου, 2024
Πρόστιμο 60.000 ευρώ στο Κόσοβο από την UEFA για τα επεισόδια στον αγώνα με τη Ρουμανία
2 Οκτωβρίου, 2024
ΟΔΔΗΧ: Στο 2,84% το επιτόκιο των τρίμηνων έντοκων γραμματίων
2 Οκτωβρίου, 2024
Η πρόεδρος της Γεωργίας αρνήθηκε να υπογράψει τον νόμο που περιορίζει τα δικαιώματα της κοινότητας LGBT+
2 Οκτωβρίου, 2024
Αταμάν: Κάθε ξεκίνημα στην Euroleague είναι επικίνδυνο
2 Οκτωβρίου, 2024
ΥΠΠΟ: Αναβαθμίζονται οι υποδομές εξυπηρέτησης επισκεπτών στη Φαιστό
2 Οκτωβρίου, 2024
Βιασμοί στην Γαλλία: Ο ρόλος του Adrien στην υπόθεση Πελικό
2 Οκτωβρίου, 2024
Ο Αλί Χαμενεΐ καλεί Αμερικανούς και Ευρωπαίους να φύγουν από την Μέση Ανατολή
2 Οκτωβρίου, 2024
Τι λέει συγγενής του 26χρονου Έλληνα για την δολοφονία του στο Τελ Αβίβ
2 Οκτωβρίου, 2024
«Όχι» από τον Μπάιντεν σε μία ισραηλινή επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
2 Οκτωβρίου, 2024