Κιβωτός: Επικοινωνιακή επίθεση με το «άρρωστο» παιδί του πατέρα Αντωνίου

Οι αντανακλάσεις στον δρόμο και στις πόρτες του αυτοκινήτου προσθέτουν πληροφορίες. Οι φωνές και η απόφαση της γιατρού να ανοίξει μια λάθος πόρτα πριν εξετάσει το παιδί προκαλούν έκπληξη και γεννούν ερωτήματα.

Είναι το βίντεο διάρκειας 2 λεπτών που έδωσαν στη δημοσιότητα υποστηρικτές του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, σε μια προσπάθεια να κάνουν τη δική τους επικοινωνιακή αντεπίθεση.

Μια σκηνοθετημένη καταγραφή 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής όπως ενημερώνουν οι ίδιοι, με ένα ανήλικο παιδί να εργαλειοποιείται όπως φαίνεται, στη μάχη που κάνουν οι γονείς του στο περιθώριο των όσων αποκαλύπτονται.

Επικοινωνιακή επίθεση
Υποστηρικτής του ιδρυτή της οργάνωσης, λέει πως ένα μικρό παιδί βρέθηκε άρρωστο στον δρόμο. Ο ίδιος αρχίζει, όπως φαίνεται, να μιλάει μετά από σήμα που του κάνουν άτομα που βρίσκονται κοντά του. Είναι αυτός που καταγράφει τα όσα συμβαίνουν.

Έξω από τη δομή του Κολωνού διακρίνεται ένας νεαρός που κοιτάζει προς το αυτοκίνητο και εκτός από τη γιατρό, διακρίνονται από την αντανάκλαση στην πίσω πόρτα, άλλα δύο άτομα που στέκονται πίσω της.

Το ένα από αυτά καταγράφει, ενώ το δεύτερο από τα παπούτσια που φοράει εικάζεται πως είναι γυναίκα. Μια γυναίκα που δεν ακούγεται σε κανένα σημείο του βίντεο.

Συνολικά, τα άτομα που παίρνουν μέρος στο σκηνικό είναι τέσσερα. Η γιατρός, το στηθοσκόπιο της οποίας διακρίνεται, το άτομο που καταγράφει και περπατάει δίπλα της, το άτομο που διακρίνεται σε άλλο σημείο και φυσικά το παιδί που από την αρχή μέχρι το τέλος του βίντεο παραμένει στο πίσω κάθισμα.

Ήταν σκηνοθετημένο
Η προσπάθεια επικοινωνιακής αντεπίθεσης είναι και πάλι σκηνοθετημένη. Η ώρα που έχει τοποθετηθεί στα αριστερά της εικόνας κρύβει πάντα τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Η γυναίκα που στο βίντεο εμφανίζεται ως παιδίατρος, αντί να ανοίξει την πίσω πόρτα, προτιμάει να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού. Η πίσω πόρτα ανοίγει λίγο αργότερα, όμως η γιατρός βρίσκεται μπροστά και εξετάζει με το στηθοσκόπιο.

Το στηθοσκόπιο δε φαίνεται να πηγαίνει ποτέ στην πλάτη του παιδιού, αλλά μόνο στο στήθος. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η εξέταση φαίνεται να περνάει ένα λευκό αυτοκίνητο από το σημείο και αμέσως μετά, διακρίνεται άλλο ένα που έχει σταματήσει από πίσω.

Οι υποστηρικτές του πατέρα Αντωνίου υποστηρίζουν ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετάσει το παιδί στον δρόμο, αφού ολόκληρη η οικογένεια δεν είχε πρόσβαση μέσα στο διαμέρισμα στη δομή του Κολωνού.

«Αλλάξανε την κλειδαριά στο διαμέρισμα του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας αυθαίρετα και παράνομα χωρίς καμία προειδοποίηση. Σημειώνεται ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετάσει το άρρωστο παιδί τους στο αυτοκίνητο».

Το βίντεο συνεχίζει να προβληματίζει, για τα όσα πρόκειται να συμβούν από εδώ και στο εξής, με τη μεγάλη έρευνα για τον πατέρα Αντώνιο και την οργάνωση που ίδρυσε να βρίσκεται πάντα σε πλήρη εξέλιξη.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Συνταξιούχοι: Οι πραγματικές αυξήσεις στις συντάξεις
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: Ανήλικος οδηγούσε κλεμμένη μοτοσικλέτα- Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο δικαστικές αποφάσεις
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Στους 2 αγνοούμενους ανήκουν οι σοροί – Χωρίς ενεργό μέτωπο, σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Ηράκλειο: Συνελήφθη 16χρονος – Έπιασε την μητέρα του από το λαιμό
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Έξαλλη η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα: Είναι καραγκιοζιλίκια
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Απόστολος Λύτρας: Έξι μήνες παύση καθηκόντων χωρίς αναστολή
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Αυστρία: Διαδηλώσεις κατά της ακροδεξιάς στη Βιέννη – Πως είδε ο Τύπος τη νίκη του Χέρμπερτ Κικλ
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν – Η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη χωρίς μεγάλες επιπλοκές
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Σωκράτης Φάμελλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να προχωρήσει με συνταγές που έχουν αποτύχει και τον έχουν συρρικνώσει»
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Κορινθία: Νεκροί οι δυο αγνοούμενοι στην Άνω Πιτσά – Κάηκαν σπίτια, στα 30 χλμ. το μέτωπο της φωτιάς, νέο 112
30 Σεπτεμβρίου, 2024