Πάολα για το περιστατικό με το τσιγάρο στην πίστα: «Ήταν μέρος μίας παράστασης»

Ντόρος γύρω από το όνομά της Πάολα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες και ο λόγος δεν είναι άλλος από την εμφάνισή της στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου Fever με τσιγάρο στο χέρι. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή, το βράδυ του Σαββάτου (07/01) και ερμήνευσε τη γνωστή επιτυχία «Το παλιό μου παλτό» κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι το οποίο όμως δεν κάπνιζε.

Την στιγμή που οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρουν «έσβηνε το τσιγάρο, στο υγρό πάνω χώμα…» η Πάολα σήκωσε ψηλά το χέρι της όπως φαίνεται και στο βίντεο το οποίο «ανέβηκε» στα social media.

Το συγκεκριμένο βίντεο, προκάλεσε μέχρι και την παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη ο οποίος σημείωσε πως θα εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος και σε αυτή την περίπτωση όπως και στην αντίστοιχη με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Η απάντηση από το περιβάλλον της τραγουδίστριας

Σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (10/01) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, το περιβάλλον της τραγουδίστριας απάντησε για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Θα έπρεπε να γνωρίζουν όλοι ότι το τσιγάρο αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί μέρος μίας παράστασης. Ως τέτοιο μέσο το χρησιμοποίησε η Πάολα επί σκηνής στο τραγούδι “το παλιό μου παλτό”. Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να προσθέσει το κράτημα-κάπνισμα ενός τσιγάρου στην παράσταση ως στοιχείο μιας δραματουργίας. Για όσους δεν γνωρίζουν η Πάολα έχει κόψει το τσιγάρο εδώ και 2,5 χρόνια» ανέφερε το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Υεμένη: Ο ισραηλινός στρατός έπληξε στόχους των Χούθι στη Χοντάιντα (video)
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Le Parisien: Ο Ιρανός κατάσκοπος που «κάρφωσε» στο Ισραήλ τη θέση του Νασράλα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Άγιοι Ανάργυροι: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα – «Η ζωή μου έχει σταματήσει στην 1η Απριλίου»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων – Σε επιφυλακή δήμοι και Πυροσβεστική Υπηρεσία
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον εβδομαδιαίο απολογισμό του Πρωθυπουργού: «Η πολιτική του κ. Μητσοτάκη πρέπει να λάβει σύντομα τέλος»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Μήνυμα 112 για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο στην περιοχή Ροζενά – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Θρήνος για το 19χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του από την ανατροπή μηχανήματος – Εσπευσμένη διακομιδή του 20χρονου συνεπιβάτη στο ΠΑΓΝΗ
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Καταρρακώθηκα ως άνθρωπος για όλα όσα με κατηγορούν – Έχω στα χέρια επιστολές «συγγνώμης»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Χειροπέδες σε 20χρονο που ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του στην Κοζάνη – Μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρέθυμνο: Χωρίς τις αισθήσεις του χειριστής μηχανήματος μετά από εκτροπή εκσκαφέα
29 Σεπτεμβρίου, 2024