Suvivor Spoiler 8/2: Ανατροπή με την ομάδα που κερδίζει και απρόσμενη αποχώρηση

Suvivor Spoiler 8/2: Απόψε έχουμε έπαθλο στο ριάλιτι επικοινωνίας. Ποια ομάδα κερδίζει. Παράλληλα, μάθαμε ποιος παίκτης αποχωρεί αύριο.

Το Survivor All Star έρχεται και σήμερα το βράδυ στις οθόνες μας για να χαρίσει έναν αγώνα που στόχο έχει μόνο το χαμόγελο.

Διάσημοι και Μαχητές λίγο πριν μάθουν ποιος αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο, ρίχνονται στον στίβο μάχης για το έπαθλο επικοινωνίας.

Το βράδυ της Τρίτης 7/2 οι Κόκκινοι πήγαν να κάνουν το τρία στα τρία στις ασυλίες, όμως τελικά χαμογέλασαν οι Μπλε μετά από τον έναν αγώνα – θρίλερ που έληξε με 10-9.

Suvivor Spoiler 8/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Τα έπαθλα της επικοινωνίας όπως έχουμε δει τα τελευταία χρόνια είναι πολύ σημαντικά για την ψυχολογία των παικτών. Παρά την ήττα της στο χθεσινό αγώνισμα οι Διάσημοι δείχνουν και πάλι πόσο δυνατοί είναι όταν πρόκειται για τον στίβο μάχης και έτσι καταφέρνουν να κερδίσουν το αγώνισμα και να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι και το προηγούμενο έπαθλο επικοινωνίας κατέληξε στους Διάσημους

Suvivor Spoiler 8/2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι

Ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται απόψε το βράδυ (8/2) στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μετά από τρεις αγώνες ασυλίας, οι Διάσημοι κέρδισαν δύο φορές και οι Μαχητές μόνο μία. Έτσι η ομάδα των μπλε έχει τρεις υποψηφίους για αποχώρηση ενώ η ομάδα των κόκκινων μόνο έναν.

Οι τέσσερεις υποψήφιοι είναι ο Κρις Σταμούλης, ο Σώζον Χάρος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από την ομάδα των Μπλε και ο Κώστας Παπαδόπουλος από την ομάδα των κόκκινων για ακόμα μια φορά.

Ανάμεσα λοιπόν στους τέσσερις υποψηφίους το απόλυτο φαβορί για αποχώρηση την Πέμπτη 8/2 δεν είναι άλλος από τον Σώζον Παλαίστρο Χάρο.

Ο παίκτης των Μπλε ακόμα δεν ήρθε αποτελεί παρελθόν για το παιχνίδι καθώς τερμάτισε στην τελευταία θέση της ψηφοφορίας και ετοιμάζει τις βαλίτσες της επιστροφής για την Ελλάδα.

Φέρνει πίσω τη χαμένη τηλεθέαση στον ΣΚΑΪ

Ένας μήνας συμπληρώνεται, ημερολογιακά, από την 8η Ιανουαρίου, την ημέρα που το «Survivor All Star» έκανε την πρώτη του επίσημη στον ΣΚΑΪ.

Το ριάλιτι επιβίωσης ήρθε με φόρα για να απασχολήσει ιδιαίτερα και να συζητηθεί όσο ποτέ ξανά. Τα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου και ο Ατζούν Ιλιτζαλί χαμογελούν με την απήχηση που έχει το πρότζεκτ. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι περίμεναν αγωνιωδώς το «Survivor» καθώς το πρώτο μισό της σεζόν υπήρχαν δυσκολίες και χαμηλά νούμερα με το «Love Island» στη βραδινή ζώνη.

Έτσι, το φορμάτ ήρθε για να επαναφέρει τον ΣΚΑΪ στην κορυφή και να ξαναβρεί τη χαμένη τηλεθέαση. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες, το κανάλι του Φαλήρου βρέθηκε πρώτο, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, στο δυναμικό κοινό, με 13,7%. Το ριάλιτι, στην prime time, έκανε 21,5% στους τηλεθεατές 18-54 και 20,4% στο σύνολο.

Από τις 21.00 έως τις 22.30, η σειρά του ALPHA «Σασμός» σημείωσε 23,8% στο σύνολο και 21,4% στο δυναμικό κοινό. Την ίδια ώρα, «Η Γη της Ελιάς» άγγιξε το 22% στο σύνολο και το 14,7% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Μαύρο Ρόδο», που ακολούθησε, έκανε 17,7% και 13,5% αντίστοιχα.

Οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, που ξεκίνησαν στις 22.00, έκανε 12,2% στο σύνολο και 13,1% στο δυναμικό κοινό. Όσον αφορά στο «MasterChef» του STAR, έκανε 9,3% στο σύνολο και 13,4% στο δυναμικό κοινό. Η σειρά της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», έκανε 3,5% και 2,3%.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ζώνη των 20.00. Οι «Ράδιο Αρβύλα» του ΑΝΤ1 σημείωσαν 16% στο σύνολο και 20,2% στο δυναμικό κοινό. Η παραγωγή μυθοπλασίας του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών», σημείωσε 22,8% στο σύνολο και 18% στους τηλεθεατές 18-54. Πρόκειται για πολύ υψηλά ποσοστά, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κάποιος ότι στη συγκεκριμένη ζώνη βγαίνουν κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αποσύρει την ανάρτηση για τον Ιωνά Καρούση η παλαιστινιακή παροικία
5 Οκτωβρίου, 2024
Συνεδρίαση ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στ. Κασσελάκης κατέθεσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία, ακολούθησαν Φαραντούρης και Γκλέτσος
5 Οκτωβρίου, 2024
Η Κακοκαιρία «Cassandra» χτυπά την κεντρική και νότια Εύβοια: Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια
5 Οκτωβρίου, 2024
Κακοκαιρία «Cassandra»: Η πορεία των καταιγίδων που θα επηρεάσουν Αττική και Βοιωτία
5 Οκτωβρίου, 2024
Κακοκαιρία: Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος αγνοούμενος φύλακας
5 Οκτωβρίου, 2024
Συνελήφθη στη Ρόδο διεθνώς διωκόμενος για απάτη αλλοδαπός – Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης
5 Οκτωβρίου, 2024
Απόστολος Γκλέτσος: Με 32 υπογραφές υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Πυρά κατά Κασσελάκη
5 Οκτωβρίου, 2024
Σκοτείνιασε ο ουρανός στην Αττική – «Καμπανάκι» Τσατραφύλλια για καταιγίδες σε δυτικά και βόρεια
5 Οκτωβρίου, 2024
Όλυμπος: Επιχείρηση για τη μεταφορά τραυματία
5 Οκτωβρίου, 2024
«Safe Youth»: Πώς θα λειτουργεί το «panic button» για νέους που τίθεται σε λειτουργεία σε λίγες μέρες
5 Οκτωβρίου, 2024