Survivor Spoiler 6/4: Δεν ξανάγινε! Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Survivor Spoiler 6/4: Μεγάλο και διπλό είναι το ενδιαφέρον σήμερα. Εχουμε έπαθλο φαγητού αλλά και αποχώρηση. Ποια ομάδα κερδίζει;

Ενα παιχνίδι που ξεκάθαρα έχει μετατραπεί σε παράσταση για έναν ρόλο με τους Διάσημους να κάνουν πάρτι.

Νίκη στις τρεις ασυλίες, όπως την περασμένη εβδομάδα κι αν μετά ακολούθησαν δύο νίκες των Μαχητών, σήμερα και αύριο θα δούμε ξανά δύο νίκες των Διασήμων.

Survivor Spoiler 6/4: Δεν ξανάγινε! Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Νίκη χθες στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, νίκη και την Πέμπτη στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού.

Κοινώς… 5-0 για τους Κόκκινους αυτήν την εβδομάδα και απόλυτη κατρακύλα για τους Μαχητές, οι οποίοι δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι με τίποτα.

Survivor Spoiler 6/4: Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star

Στον τάκο της ψηφοφορίας βρίσκονται τέσσερις μπλε παίκτες, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νίκος Μπάρτζης και η Ρία Κολοβού, με τη ψυχολογία τους να μην είναι στα καλύτερά της.

Τα spoiler που κυκλοφορούσαν για τον παίκτη που αποχωρεί επιβεβαιώθηκαν, έτσι την Πέμπτη θα δούμε, την Ελευθερία Ελευθερίου να αποχωρεί και να επιστρέφει στην Ελλάδα.

«Αν έκοβαν λεφτά στις παραβιάσεις κανείς δεν θα τις έκανε»

Η Ελένη Χαμπέρη έκανε τις πρώτες τηλεοπτικές της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

«Την πρώτη φορά είχα περάσει τέλεια στο παιχνίδι. Ζούσα την εμπειρία, ήταν το άγνωστο. Τώρα ξέραμε όλοι. Ήμουν λίγο πεσμένη και δεν μπορούσα να το απολαύσω. Ένιωθα πίεση από παντού, έναν φόβο. Προσπαθούσε ο ένας να φάει τον άλλον. Στον κόσμο αρέσει η ίντριγκα και όλο αυτό, όποτε αφού πουλάει προβάλουν αυτό. Το γεγονός όμως, ότι πάνε να μηδενίσουν το πρόγραμμα, το θεωρώ άδικο και δεν μου αρέσει που βλέπω παίκτες που ήταν μέρος αυτού, να προσπαθούν να μηδενίσουν το παιχνίδι. Καλώς ή κακώς από εκεί ξεκινήσαμε όλοι και δεν πρέπει να το ξεχνάμε», είπε αρχικά η Ελένη Χαμπέρη.

«Σχετικά με τις παραβάσεις, θεωρώ ότι η παραγωγή δεν θα έδιωχνε δυνατά ονόματα χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις. Μου φαίνεται αδιανόητο όλο αυτό που λένε. Όταν έφυγε η Κατερίνα που ήταν μια δυνατή παίκτρια, στεναχωρήθηκα που έφυγε, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι βρήκαν κάτι για εκείνη, φαντάζομαι όμως κάτι θα βρήκαν. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλα παιδιά μέσα που έχουν κάνει παραβάσεις, αλλά ίσως δεν υπάρχουν αποδείξεις. Για εμένα η καλύτερη λύση θα ήταν, όταν κάποιος παρεμβαίνει στους κανόνες, να παίρνει πρόστιμο. Αν έκοβαν λεφτά από τους παίκτες που παραβίαζαν κανόνες δε θα τολμούσε κανείς να το κάνει», συμπλήρωσε.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Υεμένη: Ο ισραηλινός στρατός έπληξε στόχους των Χούθι στη Χοντάιντα (video)
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Le Parisien: Ο Ιρανός κατάσκοπος που «κάρφωσε» στο Ισραήλ τη θέση του Νασράλα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Άγιοι Ανάργυροι: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα – «Η ζωή μου έχει σταματήσει στην 1η Απριλίου»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων – Σε επιφυλακή δήμοι και Πυροσβεστική Υπηρεσία
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον εβδομαδιαίο απολογισμό του Πρωθυπουργού: «Η πολιτική του κ. Μητσοτάκη πρέπει να λάβει σύντομα τέλος»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Μήνυμα 112 για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο στην περιοχή Ροζενά – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Θρήνος για το 19χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του από την ανατροπή μηχανήματος – Εσπευσμένη διακομιδή του 20χρονου συνεπιβάτη στο ΠΑΓΝΗ
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Καταρρακώθηκα ως άνθρωπος για όλα όσα με κατηγορούν – Έχω στα χέρια επιστολές «συγγνώμης»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Χειροπέδες σε 20χρονο που ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του στην Κοζάνη – Μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρέθυμνο: Χωρίς τις αισθήσεις του χειριστής μηχανήματος μετά από εκτροπή εκσκαφέα
29 Σεπτεμβρίου, 2024