Μαντόνα: «Βρίσκομαι στο δρόμο της ανάρρωσης»

Η Μαντόνα τοποθετήθηκε δημόσια για πρώτη φορά –μέσω δημοσίευσης στα κοινωνικά δίκτυα– μετά τη νοσηλεία στο νοσοκομείο και την παραμονή της στην εντατική, ύστερα από βακτηριακή λοίμωξη.

Η Μαντόνα, μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της αναρρώνει και θέλει να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που της έστειλαν. Η τραγουδίστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκαλώντας τεράστια ανησυχία τόσο στους δικούς της ανθρώπους, όσο και στους πολυάριθμους φαν της.

Ωστόσο, μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, η βασίλισσα της ποπ φαίνεται πως επιστρέφει δριμύτερη καθησυχάζοντας τους οικείους της αλλά και τους θαυμαστές της.

Μάλιστα, η Μαντόνα φαίνεται να επιστρέφει σιγά σιγά και στην καθημερινότητά της, καθώς νωρίτερα σήμερα ο φακός την κατέγραψε στο Upper East Side της Νέας Υόρκης να περπατάει παρέα με μια φίλη της, ενώ λίγη ώρα αργότερα η ίδια μίλησε για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας της με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Μαντόνα

«Σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια. Προσευχές και λόγια παρηγοριάς και ενθάρρυνσης. Ένιωσα την αγάπη σας. Βρίσκομαι στο δρόμο της ανάρρωσης και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευχές», αναφέρει αρχικά η Μαντόνα.

«Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν που αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου» συμπληρώνει και εξηγεί στη συνέχεια πως:

«Δεν ήθελα επίσης να απογοητεύσω τους ανθρώπους που εργάστηκαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες προκειμένου να ετοιμάσουμε το σόου. Δε θέλω να απογοητεύσω κανέναν».

«Η προσοχή μου τώρα είναι στην υγεία μου και στο να γίνω πιο δυνατή και σας διαβεβαιώνω ότι θα επιστρέψω μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Το τρέχον σχέδιό μου είναι να επαναπρογραμματίσω το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας και να ξεκινήσω τον Οκτώβριο στην Ευρώπη», αναφέρει σχετικά με τις συναυλίες της, οι οποίες ακυρώθηκαν, λόγω του προβλήματος υγείας.

«Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τη φροντίδα και την υποστήριξή σας»κατέληξε.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων – Σε επιφυλακή δήμοι και Πυροσβεστική Υπηρεσία
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον εβδομαδιαίο απολογισμό του Πρωθυπουργού: «Η πολιτική του κ. Μητσοτάκη πρέπει να λάβει σύντομα τέλος»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Μήνυμα 112 για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο στην περιοχή Ροζενά – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Θρήνος για το 19χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του από την ανατροπή μηχανήματος – Εσπευσμένη διακομιδή του 20χρονου συνεπιβάτη στο ΠΑΓΝΗ
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Καταρρακώθηκα ως άνθρωπος για όλα όσα με κατηγορούν – Έχω στα χέρια επιστολές «συγγνώμης»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Χειροπέδες σε 20χρονο που ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του στην Κοζάνη – Μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρέθυμνο: Χωρίς τις αισθήσεις του χειριστής μηχανήματος μετά από εκτροπή εκσκαφέα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
«”Υπερβολικά τσιμπημένες” οι τιμές στα οπωροκηπευτικά», λένε οι έμποροι – Αναμένονται αυξήσεις
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κόρινθος: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Ροζένα Ξυλοκάστρου
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κολωνός: Πυροβολισμοί με έναν τραυματία
29 Σεπτεμβρίου, 2024