Σπαρακτικά αντίο για τον 17χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Το τροχαίο δυστύχημα στην Κίσσαμο καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας και το βίντεο κόβει την ανάσα. Στη μοιραία μηχανή βρίσκονται δύο αδέρφια. Το ένα δεν θα καταφέρει να παραμείνει στη ζωή…

Ένα εγκληματικό λάθος που έκανε Γάλλος τουρίστας με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, έμελλε να στείλει στον θάνατο ένα 17χρονο παιδί και στο νοσοκομείο τραυματισμένο τον 14χρονο αδερφό του. Τα δύο αδέρφια επέβαιναν σε μηχανή που βρισκόταν πίσω από το ΙΧ. Ο οδηγός επιχείρησε ξαφνικά να κάνει αναστροφή χωρίς να ελέγξει την κίνηση και ο 17χρονος Διονύσης που οδηγούσε το μηχανάκι δεν πρόλαβε να αποφύγει τη σύγκρουση. Τα αντίο φίλων και συγγενών του, στην Κρήτη είναι σπαρακτικά.

Ανείπωτος θρήνος στην Κίσσαμο, μετά την είδηση του θανάτου ενός νέου παιδιού, μόλις 17 χρονών μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο χωριό Τράχηλας το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουλίου του 2023.

Ο Διονύσης είναι ακόμα ένα θύμα της ασφάλτου, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, την ώρα που εκείνο πραγματοποιούσε αναστροφή.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αφήνοντας όμως την τελευταία του πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο 14χρονος αδερφός του νοσηλεύεται κι εκείνος στο νοσοκομείο Χανίων, με κατάγματα στα πόδια και στα χέρια. Οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Το τροχαίο δυστύχημα καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας. Το βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης. Όχημα που οδηγεί τουρίστας επιχειρεί ξαφνικά αναστροφή και το μηχανάκι με τα δύο ανήλικα αδέρφια πέφτει πάνω του. Η πρόσκρουση στάθηκε μοιραία για τον 17χρονο Διονύση.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Υεμένη: Ο ισραηλινός στρατός έπληξε στόχους των Χούθι στη Χοντάιντα (video)
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Le Parisien: Ο Ιρανός κατάσκοπος που «κάρφωσε» στο Ισραήλ τη θέση του Νασράλα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Άγιοι Ανάργυροι: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα – «Η ζωή μου έχει σταματήσει στην 1η Απριλίου»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων – Σε επιφυλακή δήμοι και Πυροσβεστική Υπηρεσία
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον εβδομαδιαίο απολογισμό του Πρωθυπουργού: «Η πολιτική του κ. Μητσοτάκη πρέπει να λάβει σύντομα τέλος»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Μήνυμα 112 για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο στην περιοχή Ροζενά – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Θρήνος για το 19χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του από την ανατροπή μηχανήματος – Εσπευσμένη διακομιδή του 20χρονου συνεπιβάτη στο ΠΑΓΝΗ
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Καταρρακώθηκα ως άνθρωπος για όλα όσα με κατηγορούν – Έχω στα χέρια επιστολές «συγγνώμης»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Χειροπέδες σε 20χρονο που ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του στην Κοζάνη – Μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρέθυμνο: Χωρίς τις αισθήσεις του χειριστής μηχανήματος μετά από εκτροπή εκσκαφέα
29 Σεπτεμβρίου, 2024