Λάρισα: Απολογήθηκε ο 53χρονος για τον ξυλοδαρμό της αστυνομικού

Το μεσημέρι της Δευτέρας (07/08), λίγο μετά τις 12:00, ολοκληρώθηκε η απολογία του 53χρονου επιχειρηματία, για τον άγριο ξυλοδαρμό της 43χρονης αστυνομικού στη Λάρισα.

Πλέον, αναμένεται η απόφαση της ανακρίτριας για τον επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία κατά της 43χρονης αστυνομικού συζύγου του.

Προπηλακίστηκε λίγο πριν περάσει το «κατώφλι» της ανακρίτριας

Λίγο πριν από την ανάκρισή του, ο 53χρονος δέχθηκε λεκτική επίθεση από πρόσωποτου φιλικού περιβάλλοντος της οικογένειας. Του απηύθυνε, μάλιστα, συγκεκριμένο ερώτημα χωρίς να λάβει κάποια απάντηση από τον επιχειρηματία, ο οποίος παρέμεινε σιωπηλός, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Την ίδια ώρα, ανακύπτουν νέες λεπτομέρειες από τη βάναυση επίθεση του 53χρονου στη 43χρονη αστυνομικό, οι οποίες προκαλούν οργή και θλίψη. Ο δράστης ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του επί μία ώρα και ένα τέταρτο, μέχρι να επέμβουν οι Αρχές που ειδοποιήθηκαν από μία γειτόνισσα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ο 53χρονος τη χτυπούσε με μπουνιές και κλωτσιές σε σώμα και κεφάλι. Το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση καθώς είχε υποστεί ρήξη νεφρού. Η γυναίκα είναι γεμάτη κατάγματα, ενώ ακόμα πιο σοβαρό είναι το ψυχολογικό σκέλος της υπόθεσης. Ο 53χρονος δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν βίαιος, ενώ υπήρχαν και διαρκείς απειλές. Αυτός ήταν και ο λόγος που η 43χρονη πήρε την απόφαση του χωρισμού, με τον 53χρονο να της επιτίθεται βάναυσα και να την οδηγεί ένα βήμα από τον θάνατο.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Κορινθία: Αδερφή θύματος – «Πήγαν να βοηθήσουν τον φίλο τους και έχασαν τη ζωή τους»
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Κέρκυρα: Νεκρές ανασύρθηκαν οι δύο γυναίκες από την θαλάσσια περιοχή στο Σιδάρι
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Το τζακ ποτ της ζωής του: Σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Πτολεμαΐδας ο χρυσός νικητής του ΤΖΟΚΕΡ – Κέρδισε περισσότερα από 18,6 εκατ. ευρώ
30 Σεπτεμβρίου, 2024
CNN: Σημαντικό πλήγμα ο θάνατος του Νασράλα, όμως δεν σημαίνει απαραίτητα αποδυνάμωση της Χεζμπολάχ
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Δημοσκόπηση Palmos Analysis για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ: Μάχη Φάμελλου – Κασσελάκη και Ανδρουλάκη – Διαμαντοπούλου
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Μητσοτάκης στο υπουργικό για τη βία ανηλίκων: Αυστηροποίηση ποινών και για γονείς
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Κιβωτός του Κόσμου: «Αυτά τα παιδιά χρησιμοποιήθηκαν εναντίον μας για να μας καταστρέψουν» είπε στην απολογία του ο πατήρ Αντώνιος
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Πετρέλαιο θέρμανσης: Στις 15 Οκτωβρίου ξεκινά η διάθεσή του – Οι εκτιμήσεις για την τιμή εκκίνησης
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος επιχείρησης
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Κινδύνευσαν κατοικίες από διαδοχικές πυρκαγιές και στην Ηλεία
30 Σεπτεμβρίου, 2024