Χαμός με τις νέες ταυτότητες: Ουρές στα αστυνομικά τμήματα – Eνάντια στο «σφράγισμα του αντίχριστου»

«Οι νέες ταυτότητες είναι το τελικό βήμα της ολοκληρωτικής σκλαβιάς του ανθρώπου», δηλώνουν άνθρωποι που αντιτίθενται στις νέες ταυτότητες, οι οποίοι σχηματίζουν ουρές έξω από αστυνομικά τμήματα με σκοπό να παρατείνουν την ισχύ της της παλαιού τύπου ταυτότητας, που κατέχουν, καθώς από τα μέσα Σεπτέμβρη θα εμφανιστούν οι ψηφιακές.

Στο Facebook έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε σελίδες για το θέμα αυτό, όπως μία με τίτλο «Λέμε όχι στην κάρτα του πολίτη» και 17 χιλιάδες ακολούθους. Υποσημείωση «όχι στο σφράγισμα του αντίχριστου», ενώ φτάσαμε και στη διοργάνωση συλλαλητηρίων σε όλη την επικράτεια, όπως σημειώνει ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Ακόμα και 2,5 ώρες περίμεναν άνθρωποι έξω από το αστυνομικό τμήμα Κορδελιού Ευόσμου για να αλλάξουν ταυτότητα ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που είχαν στηθεί έξω από αυτό στις 6 το πρωί.

Οι συγκεκριμένοι πολίτες δηλώνουν πολέμιοι των νέων ταυτοτήτων. Διοργανώνουν μάλιστα μεγαλειώδη –όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην αφίσα τους- συλλαλητήρια και δηλώνουν στην κάμερα του Mega πως αυτή θα είναι μόνο η αρχή.

O Αναστάσιος Θεοδωρίδης, πρώην αστυνομικός και ιεροκήρυκας εκκλησίας Ελλάδος δήλωσε: «Αρνούμεθα να την παραλάβουμε. Έχει σχέση με την παγκόσμια κυβέρνηση και το χάραγμα του αντίχριστου».

Κι ενώ οι θεωρίες συνωμοσίας ολοένα και φουντώνουν στα social media, το ακροατήριο αυτό φαίνεται πως έχει αποκτήσει «φωνή εκπροσώπησης» και μέσα στη Βουλή, σημειώνει το ρεπορτάζ.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Υεμένη: Ο ισραηλινός στρατός έπληξε στόχους των Χούθι στη Χοντάιντα (video)
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Le Parisien: Ο Ιρανός κατάσκοπος που «κάρφωσε» στο Ισραήλ τη θέση του Νασράλα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Άγιοι Ανάργυροι: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα – «Η ζωή μου έχει σταματήσει στην 1η Απριλίου»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων – Σε επιφυλακή δήμοι και Πυροσβεστική Υπηρεσία
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον εβδομαδιαίο απολογισμό του Πρωθυπουργού: «Η πολιτική του κ. Μητσοτάκη πρέπει να λάβει σύντομα τέλος»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Μήνυμα 112 για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο στην περιοχή Ροζενά – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Θρήνος για το 19χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του από την ανατροπή μηχανήματος – Εσπευσμένη διακομιδή του 20χρονου συνεπιβάτη στο ΠΑΓΝΗ
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Καταρρακώθηκα ως άνθρωπος για όλα όσα με κατηγορούν – Έχω στα χέρια επιστολές «συγγνώμης»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Χειροπέδες σε 20χρονο που ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του στην Κοζάνη – Μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρέθυμνο: Χωρίς τις αισθήσεις του χειριστής μηχανήματος μετά από εκτροπή εκσκαφέα
29 Σεπτεμβρίου, 2024