«Θα μπορούσες τουλάχιστον να φοράς σουτιέν» – Αντιδράσεις για Κατσούλη και Ρουμελιώτη στην Παναγία της Τήνου

Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης βρέθηκαν στη Τήνο και ανάρτησαν στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψή τους.

Το ζευγάρι επισκέφτηκε και την Παναγία της Τήνου, με τις εικόνες πάντως να προκαλούν αντιδράσεις.

«Μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη είναι η αρχή του μεγαλείου. Είναι μια έκφραση ταπεινότητας. Είναι το θεμέλιο για την ανάπτυξη τέτοιων αρετών όπως η προσευχή, η πίστη, το θάρρος, η ικανοποίηση, η ευτυχία, η αγάπη και η ευημερία.”

Τέτοιες αρετές να έχουμε! Βάλτε μπροστά την ΑΓΑΠΗ, πιστέψτε στον εαυτό σας και στον συνάνθρωπό σας και ΟΛΑ μπορούν να συμβούν!», είναι το μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες τους.

Σε άλλη ανάρτηση που έκανε η πρώην παίκτρια του Survivor, εξήγησε πως είχε να βρεθεί εκεί 27 χρόνια, συγκεκριμένα από τη μέρα που βαφτίστηκε. Στη δημοσίευσή της έγραψε: «Now & Then! Όσο πιο πολύ πίσω πάμε στο παρελθόν, τόσο πιο μακριά στο μέλλον μπορούμε να δούμε. Και εγώ γύρισα αρκετά πίσω. Για την ακρίβεια 27 χρόνια! Στην Παναγία της Τήνου όπου και βαφτίστηκα! Ένα ρίγος, μια ανατριχίλα!».

Πάντως οι εικόνες προκάλεσαν αντιδράσεις με ορισμένους να σχολιάζουν:

«Θα μπορούσε η Μαριαλένα τουλάχιστον να φοράει σουτιέν κ έστω μια πιο μακρυά μπλούζα αφου πάει για προσκύνημα κ όχι για πασαρέλα».

«Την πίστη μας στο θεό δεν την διαφημιζουμε εχοντας απεναντι καποιον να μας τραβαει φωτο…δεν ειναι διαφημιση ολα και πασαρελα…».

«Για την φώτο πήγατε Τήνο η γιατί το θέλατε??? Έλεος..».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΣτΕ: Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου 2025 η συζήτηση για τον νέο φορολογικό νόμο
14 Μαρτίου, 2025
Διώξεις για τα βίντεο από τα Τέμπη
14 Μαρτίου, 2025
Οι ρωσικές δυνάμεις ανακατέλαβαν ένα ακόμα χωριό στο Κουρσκ
14 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η πορεία για το δυστύχημα των Τεμπών που διοργάνωσαν φοιτητικοί σύλλογοι
14 Μαρτίου, 2025
Αιθιοπία: Τουλάχιστον 31 νεκροί και 1.500 κρούσματα χολέρας
14 Μαρτίου, 2025
Σεισμός 3,5 Ρίχτερ μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού
14 Μαρτίου, 2025
Η Λέστερ θα καταγγείλει τη Μάντσεστερ Σίτι για τον 15χρονο Μονγκά
14 Μαρτίου, 2025
Εντοπίστηκε νεκρή στη Σαλαμίνα η 61χρονη επιβάτιδα πλοίου της γραμμής
14 Μαρτίου, 2025
Κώστας Διαμαντής: Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ
14 Μαρτίου, 2025
Champions League: Έφτασε τα 566 γκολ
14 Μαρτίου, 2025