Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ρυθμιστής ο Νίκος Παππάς

Καθαρό είναι το προβάδισμα του Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. Πού θα κριθεί η αναμέτρηση την επόμενη Κυριακή.

Ξεκάθαρη πρωτιά του Στέφανου Κασσελάκη έδειξαν χθες οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία.

Η ανάδειξη του νέου αρχηγού θα κριθεί στις επαναληπτικές εκλογές την προσεχή Κυριακή, όπου θα οδηγηθούν ο Στέφανος Κασσελάκης, που έλαβε το 45,47% των ψήφων, έναντι 36,21%, της Έφης Αχτσιόγλου. Ακολουθούν, ο Νίκος Παππάς με 8,64%, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 8,4% και ο Στέφανος Τζουμάκας με 1,28%.

Ρυθμιστής ο Νίκος Παππάς

Πλέον, ενόψει του δεύτερου γύρου μένει να δούμε ποιες συμμαχίες θα διαμορφωθούν. Ο κ. Τσακαλώτος όπως όλα δείχνουν θα ταχθεί με την Έφη Αχτσιόγλου και θα δώσει τον δικό του αγώνα προκειμένου να εκλεγεί εκείνη πρόεδρος.

Από εκεί και πέρα αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες και η στάση του Νίκου Παππά, ο οποίος θα είναι και ρυθμιστής του αποτελέσματος στο δεύτερο γύρο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που κατάφερε να πείσει του πολίτες ότι αξίζει την ψήφο τους, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις εντός-εκτός ΣΥΡΙΖΑ, είναι πολύ πιθανό να πάρει δημόσια θέση ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Αναμένεται εβδομάδα ζυμώσεων και παρασκηνίου, καθώς η κ. Αχτσιόγλου και ο κ. Κασσελάκης πιθανόν να ενισχύσουν τις συμμαχίες τους αλλά και να κερδίσουν νέες, ώστε να εξασφαλίσουν τα αποτελέσματα την ερχόμενη Κυριακή.

Παππάς: Να υπηρετήσουμε την παράταξη της νίκης και την ανάγκη για προοδευτική αλλαγή

«Η παράταξή μας βγαίνει πιο δυνατή από αυτή τη διαδικασία. Ειναι μια απόδειξη ότιι πρέπει να προχωρήσουμε ταχύτατα στον μετασχηματισμό σε μια αριστερή προοδευτική παράταξη. Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν ακούραστα για τη μεγάλη αυτή δημοκρατική γιορτή», είπε ο κ. Παππάς κι ευχαρίστησε όσους στήριξαν την υποψηφιότητα του.

«Όπως τώρα, όπως και πάντα θα αγωνίζομαι για την ενότητα της παράταξης ώστε να γίνει πιο δυνατή και θα συνεχίσω με κάθε ικμάδα των δυνάμεων μου να υπερασπίζομαι όσα με καθαρότητα παρουσίασα στην προεκλογική περίοδο. Από αύριο όλοι οι συνυποψήφιοι, τους οποίους ευχαριστώ για το υψηλό ήθος, έχουμε υποχρέωση να υπηρετήσουμε την ανάγκη για μια μεγάλη προοδευτική αλλαγή, δήλωσε ο Νίκος Παππάς.

Στην ερώτηση αν θα στηρίξει κάποιον την επόμενη ημέρα, απάντησε με ένα χαμόγελο κι ένα ευχαριστώ χωρίς να δώσει στίγμα, ενώ πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως ρυθμιστή της κατάστασης.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος ο Νίκος Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Χάρης Δούκας
6 Οκτωβρίου, 2024
Επίδομα μαθητών: Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι
6 Οκτωβρίου, 2024
«Ασημένιος» ο Ασλανίδης – «Χάλκινοι» οι Μπατσινίλας και Αντωνιάδης
6 Οκτωβρίου, 2024
Καιρός: «Έπεσαν πάνω από 100 τόνοι νερού»
6 Οκτωβρίου, 2024
Γάζα: Τουλάχιστον 24 νεκροί σε ισραηλινή επιδρομή σε τέμενος και σχολείο
6 Οκτωβρίου, 2024
Σοκ στην Βοιωτία: Μετανάστες κρατούνταν παράνομα και τελούσαν υπό εργασιακή εκμετάλλευση
6 Οκτωβρίου, 2024
Ικάριο Πέλαγος: Eντοπίστηκε βρετανικό υποβρύχιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου
6 Οκτωβρίου, 2024
Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα
6 Οκτωβρίου, 2024
Επίθεση σε σταθμό λεωφορείων στο Ισραήλ – Νεκρή 19χρονη αστυνομικός
6 Οκτωβρίου, 2024
Το Ισραήλ ανακοίνωσε την εξόντωση του Χάντερ Αλί Ταουίλ
6 Οκτωβρίου, 2024