«Νέα Αριστερά» το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Χαρίτση, Τσακαλώτου, Αχτσιόγλου – LIVE η εκδήλωση

«Νέα Αριστερά» θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα της υπό σύσταση Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Αριστεράς που ανακοινώνουν σε λίγη ώρα στο «Σεράφειο» οι 11 ανεξάρτητοι βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα θα απαρτίζεται από τους Αλέξη Χαρίτση που αναλαμβάνει επικεφαλής, Έφη Αχτσιόγλου, Νάσο Ηλιόπουλο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, Θεανώ Φωτίου, Σία Αναγνωστοπούλου, Μερόπη Τζούφη, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Πέτη Πέρκα, Χουσείν Ζειμπέκ και Φερχάτ Οζγκιούρ.

Στην εκδήλωση που ξεκινάει σε λίγα λεπτά, θα υπάρξουν σύντομες τοποθετήσεις από τους Έφη Αχτσιόγλου, Νάσο Ηλιόπουλο και Ευκλείδη Τσακαλώτο, ενώ η κεντρική ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Χαρίτση, που θα αποκαλύψει και επισήμως το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ακολούθως αναμένεται συζήτηση ανάμεσα στους παρόντες βουλευτές και στελέχη των τάσεων «6 + 6» και της «Ομπρέλας».

Νωρίτερα, οι βουλευτές του νέου πολιτικού φορέα πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη διαφοροποίησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Κοινοβούλιο, καθώς οι 10 εξ αυτών ψήφισαν «παρών» στην ψηφοφορία του νομοσχεδίου που αφορά τον νέο τρόπο λειτουργίας των servicers.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Σεράφειο.

Δείτε LIVE εικόνα: