Ρέντη: Τι κατέθεσε ο 18χρονος που συνελήφθη

«Τον είδα που γονάτισε και ούρλιαζε». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο 18χρονος συλληφθέντας για την επίθεση στο Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης, τα όσα διαδραματίστηκαν από τη στιγμή που πέταξε την φωτοβολίδα που πέτυχε τον 31χρονο αστυνομικό.

«Μετά, όπως μας είχαν πει, ξαναμπήκα στο γήπεδο», ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που συνελήφθη για για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια της Πέμπτης στου Ρέντη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο 18χρονος κατέθεσε πως: «Μου είχαν πει ότι θα πάμε στο γήπεδο να κάνουμε επίθεση σε αστυνομικούς. Κάποια στιγμή μας ειδοποίησαν να βγούμε από το γήπεδο. Βγήκαμε και κάποιοι μας έδωσαν φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα. Ένας μεγαλύτερος μου έδειξε πώς να ρίξω τη ναυτική φωτοβολίδα. Τράβηξα το κορδόνι, η φωτοβολίδα έσκασε στο έδαφος και μετά χτύπησε τον αστυνομικό. Τον είδα που γονάτισε και ούρλιαζε. Μετά, όπως μας είχαν πει, ξαναμπήκα στο γήπεδο».

Ο νεαρός προήχθη χθες το βράδυ στην Ασφάλεια Αττικής, είναι Έλληνας φέρεται να ανήκει στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, ενώ δεν έχει, όπως λένε αστυνομικές πηγές, ποινικό παρελθόν.