«Μάχη» για τέσσερις

Το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει, μετά την αναβολή της προηγούμενης αγωνιστικής λόγω της άρνησης των διαιτητών να σφυρίξουν σε αγώνες. Η Σούπερ Λιγκ πλέον έχει διαφορετικά δεδομένα, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει «λουκέτο» σε όλα τα γήπεδα, για τους επόμενους δύο μήνες, με σκοπό την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

Μέχρι στιγμής, βλέπουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, πορεύονται μαζί βαθμολογικά και φαίνεται πως για άλλη μία σεζόν θα έχουμε «θρίλερ» στα πλέι οφ. Στους 31 πόντους βρίσκεται ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός, έπειτα στους 30 είναι η Ένωση και στους 29 ο Δικέφαλος του Βορρά, ενώ οι ερυθρόλευκοι έχουν μείνει στην 4η θέση με 28 βαθμούς.

Στην bet365 παραμένει φαβορί για την κατάκτηση η νταμπλούχους ΑΕΚ, με απόδοση 2.50. Μπορεί να μην έχει πιάσει την περσινή της απόδοση, αλλά η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί χωρίς απουσίες μέχρι στιγμής. Είναι λογικό να θεωρείται ακόμα το μεγάλο φαβορί, καθώς έχει το πιο μεγάλο ρόστερ από όλους τους διεκδικητές.

Ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες επιλογές στο ρόστερ του από την περσινή σεζόν, αλλά φαίνεται πως σε κάποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση με πιο ποιοτικές λύσεις. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, επιστρέφει στον πρωταθλητισμό. Ο Λουτσέσκου μετέτρεψε εκ νέου τους Θεσσαλονικείς σε διεκδικητές του τίτλου και δείχνει πως μπορεί να παραμείνει κοντά με τους μεγάλους αντιπάλους του.

Για τον Ολυμπιακό, τα δεδομένα άλλαξαν πλήρως. Άλλαξε προπονητή και τεχνικό διευθυντή, με σκοπό να παρουσιαστεί σε καλύτερο επίπεδο στον επόμενο γύρο. Ο ένας μόλις πόντος σε τρία ντέρμπι, δείχνει πως κάτι πήγαινε λάθος στους Πειραιώτες.

Στοιχηματικά λοιπόν, βρίσκουμε σε πολύ καλή απόδοση το να τερματίσει στις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα στο 2.10.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πέθανε ο Ντικέμπε Μουτόμπο
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Βρήκε τη χαμένη του οικογένεια ο Πετρίτ
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Χατζηδάκης: Μέτρα στήριξης 1,2 δισ. ευρώ για το 2025 και σταθερή αύξηση του ΑΕΠ
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Πτώμα 6χρονης σε αποσύνθεση βρέθηκε στην πίσω αυλή της ανάδοχης οικογένειας
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ για περιορισμένη χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Τι δήλωσε ο πατέρας του 17χρονου που ξύρισε με φαλτσέτα έναν 12χρονο
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Σταϊκούρας: Θετική για τους πολίτες, το Δημόσιο και την εθνική οικονομία η νέα Σύμβαση Παραχώρησης της Αττικής Οδού
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Η απάντηση της Κοβεσί στην ερώτηση Αρβανίτη για τα Τέμπη – «Πρέπει να αλλάξει η διάταξη για τις ευθύνες υπουργών»
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Σωκράτης Φάμελλος: Στα δικαστήρια φαίνεται η ανεπάρκεια της κυβέρνησης
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Μπλίνκεν: Ο κόσμος είναι «ασφαλέστερος» χάρη στον θάνατο Νασράλα
30 Σεπτεμβρίου, 2024