Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Snoop Dogg θα είναι σύμβουλος του NBC

Το 2023 αποτελεί παρελθόν και η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Παρίσι, έχει αρχίσει, με το NBC να ανακοινώνει μια ιδιαίτερη συνεργασία αφού κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης ο γνωστός ράπερ Snoop Dogg θα είναι ειδικός ανταποκριτής του καναλιού.

Ο Κάλβιν Κόρντοζαρ Μπρόουντους Τζούνιορ, πιο γνωστός ως Snoop Dogg, θα είναι σύμβουλος του NBC κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024, ανακοίνωσε το τηλεοπτικό κανάλι. «Ας γιορτάσουμε, ας κάνουμε αυτούς τους Αγώνες αξέχαστους, ας εκτινάξουμε τον ανταγωνισμό και ας αφήσουμε τους καλύτερους να λάμψουν σαν χρυσός», είπε ο Αμερικανός ράπερ, όπως αναφέρει σε σχετικό θέμα το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο 52χρονος ράπερ θα εργαστεί για το NBC ως «ειδικός ανταποκριτής» στους Αγώνες και θα «δώσει την άποψή του για το τι συμβαίνει στο Παρίσι, θα πάει να δει τα εμβληματικά μέρη της πόλης, θα παρακολουθήσει τους αγώνες και θα συναντήσει τους αθλητές, τους φίλους και την οικογένειά τους», ανέφερε το κανάλι.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε την Κυριακή, ο τραγουδιστής του διάσημου τραγουδιού «Young, Wild and Free» συνομιλεί με Αμερικανούς αθλητές όπως η γυμνάστρια Σούνι Λι ή ο «σκέιτερ» Τζάγκερ Ίτον, χωρίς να διστάζει να κάνει αστεία και να χρησιμοποιήσει την καθομιλουμένη.

«Μεγάλωσα παρακολουθώντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να δω αυτούς τους απίστευτους αθλητές να τα δίνουν όλα στο Παρίσι. Είναι μια κορυφαία εκδήλωση που γιορτάζει το ταλέντο, την αφοσίωση και την επιδίωξη μεγαλύτερου σκοπού», είπε.

Αυτή η ανακοίνωση δεν αποτελεί απαραιτήτως έκπληξη, καθώς ο Σνουπ Ντογκ έκανε ήδη το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια των Αγώνων του Τόκιο που διεξήχθησαν το 2021, με σχόλια και παρατηρήσεις που έγιναν εμβληματικές.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα στον λογαριασμό X (πρώην Twitter) του καλλιτέχνη για τη νέα χρονιά, φαίνεται να χορεύει μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ με ραπ μουσική, δίνοντας μια γεύση από τις χορευτικές του κινήσεις που θα ακολουθήσουν στην τηλεόραση από τις 26 Ιουλίου.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Υεμένη: Ο ισραηλινός στρατός έπληξε στόχους των Χούθι στη Χοντάιντα (video)
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Le Parisien: Ο Ιρανός κατάσκοπος που «κάρφωσε» στο Ισραήλ τη θέση του Νασράλα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Άγιοι Ανάργυροι: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα – «Η ζωή μου έχει σταματήσει στην 1η Απριλίου»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων – Σε επιφυλακή δήμοι και Πυροσβεστική Υπηρεσία
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον εβδομαδιαίο απολογισμό του Πρωθυπουργού: «Η πολιτική του κ. Μητσοτάκη πρέπει να λάβει σύντομα τέλος»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Μήνυμα 112 για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο στην περιοχή Ροζενά – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Θρήνος για το 19χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του από την ανατροπή μηχανήματος – Εσπευσμένη διακομιδή του 20χρονου συνεπιβάτη στο ΠΑΓΝΗ
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Καταρρακώθηκα ως άνθρωπος για όλα όσα με κατηγορούν – Έχω στα χέρια επιστολές «συγγνώμης»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Χειροπέδες σε 20χρονο που ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του στην Κοζάνη – Μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρέθυμνο: Χωρίς τις αισθήσεις του χειριστής μηχανήματος μετά από εκτροπή εκσκαφέα
29 Σεπτεμβρίου, 2024