Ημαθία: Ένταση στην κηδεία του βρέφους – Καταγγέλλουν τον πατέρα ότι έβρισε τους συγγενείς της 37χρονης

Επεισόδιο σημειώθηκε στην κηδεία του 6 μηνών βρέφους που πέθανε υπέστη ξυλοδαρμό από τη μητέρα του, σε χωριό της Ημαθίας. Και αυτό γιατί ο πατέρας του βρέφους, που βρίσκεται σε διάσταση με την 37χρονη, όπως καταγγέλλεται έβρισε τους συγγενείς της μητέρας.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου και επειδή το παιδί δεν ήταν βαφτισμένο δεν τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία, απλώς διαβάστηκε μία ευχή από τον ιερέα και στη συνέχεια έγινε η ταφή στο νεκροταφείο του χωριού.

Ο παππούς σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, είπε πως «εγώ τον κάλεσα να έρθει στην κηδεία, ως όφειλα. “Θέλεις να έρθεις στην κηδεία;” Ήρθε. Μόλις έφτασε στα 30 μέτρα άρχισε να μας βρίζει. “Αλήτες, θα σας…”. Μόλις εγώ τον κυνήγησα, δεν το κρύβω, αλήθεια σου λέω, του έριξα ένα κυνήγι, άμα τον προλάβαινα, θα τον έλιωνα»..

Ο Στέλιος Σούρλας, δικηγόρος του πατέρα του βρέφους, απαντώντας στην καταγγελία, και υποστήριξε πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα είπε η μητέρα για ενδοοικογενειακή βία.

«Απορώ με τον συνάδελφο που συνεχίζει να ισχυρίζεται αυτά τα ψευδή και ανυπόστατα. Αποδείχτηκε περίτρανα πως αυτά που είπε η παιδοκτόνος είναι μυθεύματα και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Είχε φαντασιώσεις, είδε το παιδί της ως βρικόλακα. Τι να λέμε. Ο πατέρας δεν είχε καμία σχέση με ενδοοικογενειακή βία όπως είπε η παιδοκτόνος, ήταν στη φαντασία της. Από το πρωί προσπαθώ και επικοινωνώ με την εισαγγελία τη Βέροιας ώστε να αναλάβει ο πατέρας να τελέσει την κηδεία. Η αστυνομία της Βέροιας, έλεγε ψέματα στην εισαγγελέα πως στις 2 η ώρα το βρέφος βρισκόταν στο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, για το επεισόδιο στο νεκροταφείο ανέφερε πως «δεν του επέτρεπαν του πατέρα να έχει επαφές με τα παιδιά. Μόνο δύο φορές τον άφησαν να το δει. Πήγε στην κηδεία και πήγαν να τον λιντσάρουν. Πηδούσε πάνω από τους τάφους. Θα κάνουμε μήνυση και στους γονείς διότι γνώριζαν τη ψυχική κατάσταση της κόρης τους αλλά δεν το είπαν. Ο άνδρας δεν ήξερε την ψυχική της κατάσταση. Του απαγόρευσαν να κάνει την κηδεία του παιδιού».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ο αστυνομικός της Βουλής κατέγραφε ακόμη την πεθερά του στο μπάνιο – Γέννησε η γυναίκα του
20 Φεβρουαρίου, 2025
Νέα μαρτυρία για τον Βασίλη Καλογήρου μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα – Η διαδρομή που έκανε τη μέρα που εξαφανίστηκε
20 Φεβρουαρίου, 2025
Άρπαξαν τσάντα με 100.000 ευρώ από ηλικιωμένη στην Κυψέλη – «Με έπιασε από τον λαιμό, με έσφιξε και λιποθύμησα»
20 Φεβρουαρίου, 2025
Από τον Πύργο η 44χρονη που δολοφονήθηκε στο Δαφνί – Η οικογένειά της έμαθε τα τραγικά νέα από τα ΜΜΕ
20 Φεβρουαρίου, 2025
Γυναικοκτονία στις Σέρρες: «Με κατήγγειλε επειδή έμπαινα στη μέση όταν χτυπούσε τη μητέρα μου», συγκλονίζει ο γιος της 52χρονης
20 Φεβρουαρίου, 2025
Ζάκυνθος: Μάχη με τον χρόνο για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας της συμβολαιογράφου
20 Φεβρουαρίου, 2025
Λάρισα: Αναπάντητα ερωτήματα για το σημείο που βρέθηκε η σορός του Βασίλη Καλογήρου
20 Φεβρουαρίου, 2025
ΕΛ.ΑΣ: Εκτεταμένοι έλεγχοι για τον εντοπισμό αυθαίρετων κατασκευών στη Μύκονο
20 Φεβρουαρίου, 2025
Ισραήλ: «Η Χαμάς είναι μια αίρεση θανάτου» – Οργή με την περιφορά των σορών των ομήρων
20 Φεβρουαρίου, 2025
Κάθειρξη 73 ετών στο γυναικολόγο του Νοσοκομείου Ρόδου για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος ασθενών του
20 Φεβρουαρίου, 2025