Ξεσπά η αδερφή της 38χρονης που παρασύρθηκε από χείμαρρο – «Βρέχει και πνιγόμαστε»

Στη θλίψη έχει βυθιστεί το Πλουτοχώρι Ηλείας για το ζευγάρι που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Αχέροντα με το όχημά του, το βράδυ της Δευτέρας, 15 Ιανουαρίου.

Την Τρίτη, βρέθηκε η σορός της 38χρονης γυναίκας που επέβαινε στο αυτοκίνητο ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου Νίκο βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η αδερφή της άτυχης Γεωργίας μίλησε συντετριμμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως είπε, ενημερώθηκε μέσω διαδικτύου πως υπάρχει ένα αγνοούμενο ζευγάρι στην περιοχή: «Έπαιρνα την αδερφή μου, δεν το σήκωνε και κατάλαβα ότι ήταν αυτοί».

Έπειτα ξέσπασε λέγοντας πως δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχασε την αδερφή της, λόγω μιας βροχής: «Είναι μαζί από παιδιά. Είναι ένας έμπειρος οδηγός. Και δεν μπορεί επειδή βρέχει. να πνιγόμαστε. 40 χρονών άνθρωποι να πνίγονται επειδή έβρεξε. Δεν το χωράει το μυαλό μας. Πώς γίνεται επειδή βρέχει στην Ελλάδα να πνιγόμαστε».

«Η Γεωργία αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά, την αγαπούσαν όλα. Ήταν το πιο ευαίσθητο άτομο που έχω γνωρίσει», είπε συγκινημένη για την αδερφή της.

«Έρχονταν από τη Μεσσηνία και φτάνοντας στο Πλουτοχώρι, είδανε ότι το νερό είχε υπερχειλίσει. Κάποιοι είχαν σταματήσει και του είπαν να μην περάσει. Εκείνος πέρασε και έγινε το μοιραίο», είπε από την πλευρά του ο ξάδερφός της στο STAR.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ο Όλιβερ Στόουν θα καταθέσει για τη δολοφονία Κένεντι
31 Μαρτίου, 2025
Πέθανε ο αρχαιολόγος Γεώργιος Σ. Κορρές
31 Μαρτίου, 2025
Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους 2.500 εποχικούς πυροσβέστες
31 Μαρτίου, 2025
Στη φυλακή άνδρας που κατηγορείται για τον βιασμό 13χρονης στην Κάλυμνο
31 Μαρτίου, 2025
Εύβοια: Συνελήφθη ο άνδρας που παρενόχλησε 11χρονη
31 Μαρτίου, 2025
Φωτιά σε αντιπροσωπεία της Tesla στη Ρώμη
31 Μαρτίου, 2025
Πολωνία: Συμφωνία-μαμούθ ύψους 2 δισ. ευρώ με τις ΗΠΑ για την ανάπτυξη της αεράμυνας με Patriot
31 Μαρτίου, 2025
Σάλος με τις δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη για Φιλιππίδη και Παπούλια
31 Μαρτίου, 2025
Μασκ: Έλεγχος στα μέλη του Κογκρέσου που πλούτισαν περιέργως
31 Μαρτίου, 2025
Θεοδωρικάκος: «Έμπρακτη στήριξη στη βιομηχανία αλουμινίου»
31 Μαρτίου, 2025