¸êèåóç ôçò ÁíåîÜñôçôçò ÅðéôñïðÞò ãéá ôçí Åõçìåñßá êáé ôçí Éóüôçôá óå ìéá âéþóéìç Åõñþðç "Åõçìåñßá ãéá üëïõò óå ìßá âéþóéìç Åõñþðç", ÄåõôÝñá 4 Ìáñ´ôéïõ 2019. (EUROKINISSI/ ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Παπαδημούλης: «Ο Αλέξης θα δυσκολευτεί να παραμείνει σιωπηλός»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη θα πάει χειρότερα απ’ ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα. Ο Αλέξης Τσίπρας όσο παραμένει σιωπηλός και βλέπει την αποΣΥΡΙΖΑιοποίηση και την αποΤσιπροποίηση του κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη θα δυσκολεύετε ολοένα και περισσότερο να παραμένει σιωπηλός» ανέφερε σε συνέντευξή του στο One TV και την εκπομπή Evening Report με τον Μάνο Νιφλή, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Παράλληλα, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου χαρακτήρισε «επικοινωνιακό γεγονός» το τριήμερο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, προσθέτοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την πτωτική του πορεία και την κρίση ταυτότητας και προσανατολισμού».

Όσο για τις Σπέτσες και την συγκέντρωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι Κασσελάκη είπε: «Για τις Σπέτσες, οι οποίες ήταν επικοινωνιακό γεγονός γρήγροα θα φανεί αν θα δώσουν απαντήσεις στα προβλήματα που καθημερινά ξεσπάνε σ’ αυτό το χώρο».




Κληθείς να σχολιάσει τη Νέα Αριστερά ανέφερε: «Πιστεύω ότι με την ηγεσία του Αλέξη Χαρίτση και με τη νέα γενιά μπροστά μπορεί να οικοδομήσει κάτι το οποίο θα έχει μέλλον και προοπτική».