Ηλιούπολη – Θρίλερ για γερά νεύρα: «Δε θα της έκανε ποτέ κακό»

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της Ηλιούπολης με τους δυο νεκρούς, μητέρα και γιο, μέσα στο σπίτι τους. Συγγενικό πρόσωπο που μπήκε πρώτο στον χώρο και αντίκρισε τη φρίκη, μιλώντας στο Star αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το Ανθρωποκτονιών για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, πόρτα-πόρτα, αναζητούσε μαρτυρίες και στοιχεία. Η υπόθεση όχι μόνο δεν έχει κλείσει αλλά είναι σε πλήρη εξέλιξη μέχρι να τοποθετηθούν όλα τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους. Κάποια λείπουν και είναι αυτά που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας όπως λέει και μια συγγενής της οικογένειας.

Τα ερωτήματα είναι:

Ποιός έκανε άνω – κάτω το σπίτι;
Γιατί η πίσω πόρτα ήταν ανοιχτή;

Mάλιστα η πρόσβαση στην πίσω πλευρά του σπιτιού όπως φαίνεται στα πλάνα του Star είναι αρκετά εύκολη. Απο την πρασιά, στο εγκαταλελειμμενο σπίτι και από εκεί στη συνέχεια στο οικόπεδο που βρίσκεται η πολυκατοικία της οικογένειας.

Η οικογένεια «βλέπει» ως πιθανό κι ένα ακόμη σενάριο: Να εκπυρσοκρότησε το όπλο.

Η ξαδέρφη της μητέρας πήγε σήμερα στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκε το δράμα για να πάρει την ηλικιωμένη γυναίκα που ζούσε μέχρι χθες στο ισόγειο της τριώροφης πολυκατοικίας. Όπως είπε στο Star, η σχέση μητέρας και γιού ήταν εξαιρετική. Ο γιος «ποτέ δεν θα έκανε κακό στη μητέρα του».

«Την μητέρα του την υπεραγαπουσε, την λάτρευε, ήταν παντού, στο Μεσολόγγι που σπούδαζε, όταν πήγε φαντάρος ήταν στην Κύπρο μαζί του, είχε παθολογική αγάπη στη μητέρα του».

Οχι, οι φυσιολογικές αρρώστειες της ηλικίας που έχουμε. Ο ανιψιός μου ήταν ένα απο τα καλύτερα παιδιά. Ξέρω πολύ καλά οτι δεν είχε προβλήματα.

Ωστόσο δεν ήταν και ιδιαίτερα κοινωνικός με τη γειτονιά. Οι περισσότεροι τον έβλεπαν στην ταράτσα να κάνει ηλιοθεραπεία ή να κάνει τζόκινγκ.

Το τελευταίο διάστημα είχε πάρει κάποια κιλά καιπροσπαθούσε να τα χάσει. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε χρήση αναβολικών, κάτι που διαψεύδει η θεία του.

Το κίνητρο παραμένει μυστήριο με τα σενάρια να φουντώνουν.Τα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι αυτά που θα δώσουν τις τελικές απαντήσεις για το εάν είχε πυρίτιδα στα χέρια του, και αν εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα. Επίσης το κινητό του τηλέφωνο ίσως αποκαλύψει κάποιο μήνυμα ή κάποια τελευταία κλήση.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Η Aegean και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
19 Απριλίου, 2025
Κίνα: Να τερματίσουν άμεσα τις λανθασμένες πρακτικές οι ΗΠΑ για να αποφύγουν την αναταραχή της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας
19 Απριλίου, 2025
Ισημερινός: Tουλάχιστον 12 νεκροί από επίθεση ενόπλων – Τέσσερις συλλήψεις
19 Απριλίου, 2025
Τραγωδία στο λιμάνι του Ηρακλείου – Νεκρός 44χρονος που έπεσε με το ΙΧ του στη θάλασσα
19 Απριλίου, 2025
Ο Β. Πούτιν ανακοίνωσε «πασχαλινή εκεχειρία» στη σύγκρουση Ρωσίας – Ουκρανίας
19 Απριλίου, 2025
Καλλιθέα: Ο 42χρονος Αιγύπτιος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους dealer ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας – Το «συμβόλαιο θανάτου» και η live εκτέλεση
19 Απριλίου, 2025
Πολεοδομία Ρόδου: Ανοίγει ο κύκλος των κατηγορουμένων – Στο κάδρο και ο πρώην διευθυντής
19 Απριλίου, 2025
Μεγάλο Σάββατο: Τα τελευταία δρομολόγια λεωφορείων, τρόλεϊ, μετρό και Τραμ – Πώς θα λειτουργήσουν την Κυριακή του Πάσχα
19 Απριλίου, 2025
Το Άγιο Φως στην Αθήνα – Με ειδικές πτήσεις θα πάει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας
19 Απριλίου, 2025
Σ. Παπασταύρου: Ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός απεικονίζει τις ζώνες όπου θα αναπτυχθούν και οι έρευνες για υδρογονάνθρακες
19 Απριλίου, 2025