«Το κλουβί που λέτε, δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κούνια» – Τι λέει η μητέρα της 29χρονης στην Καλαμάτα

«Έχω πάει σε όλους τους ειδικούς, κανείς δεν ασχολήθηκε με την κατάστασή της» δηλώνει η μητέρα της 29χρονης που καταγράφηκε σε βίντεο στην Καλαμάτα να βρίσκεται «φυλακισμένη» μέσα στο σπίτι της πίσω από μια ξύλινη κατασκευή.

Σε πολλούς η υπόθεση της 29χρονης στην Καλαμάτα ξύπνησε μνήμες «Κωσταλέξι», όμως η μητέρα της αρνείται τέτοιους παραλληλισμούς. «Πάντοτε είχαμε προβλήματα από όταν γίναμε ανάδοχη οικογένεια. Τα ξεπερνούσαμε όσο το παιδάκι ήταν πιο μικρό. Δεν είχαμε και την κατάλληλη φροντίδα ακόμα και όταν τη ζητούσαμε» αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA και στο LIVE News.

Μάλιστα, η μητέρα δηλώνει πως θέλει το παιδί της να πάει σε δομή όμως πως δεν εμπιστεύεται τις περισσότερες δομές. «Θέλω και παραθέλω (σ.σ. να πάει σε δομή) γιατί το παιδί μου είναι αξιοθαύμαστο και τόσο εξαιρετικό πλάσμα που θα πρέπει να βοηθηθεί γιατί το αξίζει. Ακούστε όμως, εξαρτάται τη δομή, αυτές που ξέρω εγώ και η πικρή πείρα που έχω δεν μου έλεγαν θετικά πράγματα».
Ερωτώμενη σχετικά με την εικόνα που δίνει αυτό, σημειώνει: «Φυσικά και δεν είναι καλή εικόνα. Δεν είναι φυσιολογικό μια μάνα εκεί που ταΐζει το παιδί της εκεί και να το κλειδώνει. Ξέρετε πόσο άσχημα νιώθω εγώ;

Από το 2013 δεν παίρνουμε κανένα επίδομα. Παίρνουμε 313 από το ΚΕΠΑ. Αυτό που λένε κλουβί, δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κούνια. Πίνει φάρμακα και αν δεν έχει ένα στήριγμα εκεί, το παιδί θα κατρακυλήσει θα τσακιστεί. Εγώ κοιμάμαι πάντα δίπλα της, αν ξεσκεπάστηκε, αν ανασαίνει».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Το Newsique.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ
11 Μαρτίου, 2025
Κουτσούμπας: Ό,τι κι αν κάνει η κυβέρνηση, η δίκαιη λαϊκή οργή δεν μπορεί να «νοθευτεί»
10 Μαρτίου, 2025
Κατρίνης: Η Τουρκία δεν μπορεί να είναι μέρος του ευρωπαϊκού αμυντικού μηχανισμού
10 Μαρτίου, 2025
Ματ Ντέιμον για «Οδύσσεια»: «Τα γυρίσματα πάνε πολύ καλά»
10 Μαρτίου, 2025
Εθνική Ελλάδος: Με Καρέτσα οι κλήσεις του Γιοβάνοβιτς για τα playoffs του Nations League
10 Μαρτίου, 2025
Κρεμλίνο: «Κενές οι κατηγορίες της Δύσης περί ρωσικής δολιοφθοράς στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ»
10 Μαρτίου, 2025
ΕΛ.ΑΣ: 265 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία την τελευταία εβδομάδα
10 Μαρτίου, 2025
Μακρόν: «Απροκάλυπτες ρωσικές προσπάθειες αποσταθεροποίησης της Μολδαβίας»
10 Μαρτίου, 2025
Κανάκης για Οικονόμου: «Δεν έχει ειπωθεί πιο απάνθρωπο σχόλιο απέναντι στους ανθρώπους με αναπηρία»
10 Μαρτίου, 2025
Στις 18 Μαρτίου η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για τα εξοπλιστικά
10 Μαρτίου, 2025