Εργαζόμενοι ρ/σ «Στο Κόκκινο»: Δεν μας απαντούν πλέον διοίκηση και ΣΥΡΙΖΑ

Οι εργαζόμενοι «Στο Κόκκινο 105,5» προχώρησαν σε συνέλευση σήμερα, όπως και στον σταθμό της Θεσσαλονίκης, όπου εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία τονίζουν πως ακόμη τους οφείλονται δεδουλευμένα του Ιουλίου, καθώς και τα επιδόματα άδειας που δεν τους τα κατέθεσαν ως όφειλαν.

Μάλιστα, κάνουν λόγο για κατάσταση πλήρους εγκατάλειψης, «που ποτέ και πουθενά δεν έχουμε συναντήσει ως σήμερα στον Τύπο».

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στον 105.5 Στο Κόκκινο στην Αθήνα και στον 91.4 Στο Κόκκινο στη Θεσσαλονίκη (ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΤΕΡΜΘ) εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για την απαράδεκτη, ανέντιμη και εκβιαστική στάση των υπευθύνων για τον σταθμό, που τον οδηγεί μαθηματικά στη συρρίκνωση και τον μαρασμό.

Ενώ εξακολουθεί να καθυστερεί η καταβολή των δεδουλευμένων μας για τον Ιούλιο και δεν έχουν αποπληρωθεί ως όφειλαν τα επιδόματα θερινής αδείας, βρισκόμαστε να βιώνουμε μια εικόνα πρωτοφανούς εγκατάλειψης και αδιαφορίας για τον σταθμό, που δεν έχει επαναληφθεί ποτέ στα 18 χρόνια λειτουργίας του και η οποία ευθέως πλέον απειλεί την ύπαρξη του μοναδικού διαφορετικού, αριστερού ραδιοφώνου.

Πλέον, ο σταθμός λειτουργεί με αυτόματο πιλότο, καθώς η διεύθυνση αγνοεί ακόμα και το ποιος και πότε έχει εκπομπή, ενώ διοίκηση και βασικός μέτοχος δεν απαντούν πλέον -εκτός από τα αιτήματα των σωματείων μας για συνάντηση- ούτε στα τηλέφωνα. Πρόκειται για μια εικόνα πλήρους εγκατάλειψης, που ποτέ και πουθενά δεν έχουμε συναντήσει ως σήμερα στον Τύπο».