Ο 45χρονος που σκοτώθηκε ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι για 6 μήνες, μόλις είχε συνέλθει – Η τελευταία ανάρτηση πριν τη φονική κούρσα

Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία στον Πύργο, όπου τα ξημερώματα προς Πέμπτη (08.08.24) βρήκε τραγικό θάνατο ο 45χρονος Γιάννης Σάσσαλος, γνωστός για την αγάπη του στην ταχύτητα και στα γρήγορα αυτοκίνητα, σε ένα φριχτό τροχαίο δυστύχημα.

Ο 45χρονος Γιάννης από τη Ζαχάρω, που άφησε την τελευταία του πνοή στο τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, ήταν γνωστός ως τεχνικός και προγραμματιστής αυτοκινήτων και μηχανών. Ήξερε πως να «στήσει» ένα γρήγορο αυτοκίνητο σωστά και να του δώσει τη μέγιστη δύναμη.

Λάτρης της ταχύτητας, συμμετείχε με επιτυχία σε αγώνες, τόσο στους τέσσερις όσο και στους δύο τροχούς.

Όπως έγινε γνωστό, ο 45χρονος είχε εμπλακεί σε ακόμη δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα στο παρελθόν, με το τρίτο να είναι και το μοιραίο για τη ζωή του.

Μάλιστα, στενός φίλος του αποκαλύπτει στο newsit.gr πως ο 45χρονος ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι για έξι μήνες. Εδώ και τρεις μήνες είχε συνέλθει.

Ακόμη και στο τελευταίο στόρι που ανέβασε στα Social Media λίγο πριν τη μοιραία κούρσα, κατέγραφε το αυτοκίνητο, που «έστηνε» και το οποίο προοριζόταν για αγώνες.