Διπλή τραγωδία: Σκοτώθηκαν 20χρονος και 67χρονος σε τροχαίο όταν συγκρούστηκαν οι μηχανές τους

Ανάστατη η Ρόδος από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε δύο οδηγούς. Οι μηχανές των θυμάτων συγκρούστηκαν μεταξύ τους και ο απολογισμός ήταν τραγικός.

Η Ρόδος ξανά στο επίκεντρο για μια τραγωδία που σημειώθηκε σε άσφαλτο του νησιού. Το τροχαίο δυστύχημα στοίχισε δύο ανθρώπινες ζωές, με τις εικόνες στο σημείο της σύγκρουσης, να είναι για ώρες σκληρές. Η μία μηχανή πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με την δεύτερη. Οι οδηγοί τους έχασαν τη μάχη, παρά τις προσπάθειες διασωστών και γιατρών να αποτρέψουν το μοιραίο.

Το διπλό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε στις 23.15 το βράδυ της Κυριακής, 11 Αυγούστου του 2024, στον κόμβο Τσαΐρι επί της Ρόδου – Λίνδου. Από τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση έχασε τη ζωή του πρώτα ο 20χρονος Νικόλαος, ενώ λίγες ώρες αργότερα στο Νοσοκομείο της Ρόδου υπέκυψε και ο 67χρονος Αντώνης.

Σύμφωνα με την rodiaki.gr και οι δύο κατάγονταν από την περιοχή των Καλυθιών, γεγονός που βύθισε στο πένθος εκτός από τις οικογένειες, τους συγγενείς και τους φίλους και ολόκληρη την περιοχή.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.