Olea All Suite Hotel – 4 hands event: Ο executive chef Μιχάλης Νουρλόγλου καλωσορίζει στο Flow Dine & Wine τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Chef Thomas Prod’homme

Το Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, καλωσορίζει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 στο εστιατόριο Flow Dine & Wine τον Chef Thomas Prod’homme για μία πολυαναμενόμενη σύμπραξη, με τον Executive Chef του εστιατορίου Μιχάλη Νουρλόγλου. Ένα ακόμα ιδιαίτερο 4 hands dinner, με φόντο το όμορφο νησί του Ιονίου στο πάντα φιλόξενο Olea All Suite Hotel.

Βραβευμένος με αστέρι Michelin για την ιδιαίτερη γαστρονομική σφραγίδα του, ο Chef Thomas Prod’homme, έρχεται στο Olea All Suite Hotel πανέτοιμος για ένα γαστρονομικό event υψηλών προδιαγραφών, με ένα άκρως θελκτικό μενού που θα μείνει αξέχαστο στους επισκέπτες.

Στο πλευρό του, ενώνοντας δυνάμεις και πρωτότυπες προσεγγίσεις, ο επίσης αναγνωρισμένος με Βραβείο Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας το 2023, Μιχάλης Νουρλόγλου. Ως Executive Chef του γαστρονομικού concept του ξενοδοχείου, έχει τιμηθεί από το FNL Guide και με αστέρι Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας, για το εστιατόριο Flow Dine & Wine.

Η ενδιαφέρουσα συνάντηση των δύο κορυφαίων chef αξιοποιεί στο έπακρο εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, αναδεικνύοντας την παράδοση και τις γεύσεις της Ζακύνθου. Το μενού ολοκληρώνουν οι ακαταμάχητες δημιουργίες του Pastry Chef Μartin Cassier, ενώ τη βραδιά θα συνοδεύσει ζωντανή μουσική στον χώρο του εστιατορίου, αναφέρεται στην ανακοίνωση της SWOT Hospitality.

Για κρατήσεις επικοινωνείτε με το ξενοδοχείο:
Online Reservations
Τηλέφωνο: +30 26950 22265
Ώρες λειτουργίας FLOW DINE & WINE : 19:00 TO 23:30

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
H UEFA διατηρεί τις παρατάσεις και τη νέα σεζόν
9 Απριλίου, 2025
Μεθυσμένος στην προπόνηση της Σέρο Πορτένιο ο Αραούχο
9 Απριλίου, 2025
Τραγωδία στην Εύβοια: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων
9 Απριλίου, 2025
Τραμπ: Συμφωνώ με την πρόταση Μητσοτάκη
9 Απριλίου, 2025
Παπαθανάσης: Η μετάβαση στην πράσινη οικονομία απαιτεί στρατηγικές επενδύσεις και τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία
9 Απριλίου, 2025
Δασμοί Τραμπ: Η Tata Steel θα απολύσει 1.600 εργαζομένους από τη χαλυβουργία του Εϊμόιντεν
9 Απριλίου, 2025
Με Φουρνιέ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μακάμπι
9 Απριλίου, 2025
Πιερρακάκης: Ρεκόρ στις φορολογικές δηλώσεις
9 Απριλίου, 2025
Ο Πιτ Μπεστ αποχωρεί από τη μουσική σκηνή
9 Απριλίου, 2025
ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Οι δημόσιες τοποθετήσεις σε ΜΜΕ αδικούν την αξιόλογη δουλειά 18 μηνών
9 Απριλίου, 2025