Βόλος: Εδώ βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος – Τηλεφωνούσε στο νοσοκομείο για να μάθει πώς είναι ο πατέρας του

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας που συγκλονίζει τον Βόλο με έναν 40χρονο να καρφώνει με ψαροντούφεκο τον πατέρα του στο κεφάλι και μια μέρα μετά να αυτοκτονεί.

Η σορός του 40χρονου που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (19.08.2024) να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή Πευκάκια Βόλου.

Η σορός αναγνωρίστηκε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Βόλου από την σύντροφο του 69χρονου πατέρα του, παρουσία λιμενικού.

Η επίθεση με το ψαροντούφεκο είχε σημειωθεί το πρωί της Τρίτης (17.09.2024) και από τότε ο δράστης παρέμενε άφαντος. Σύμφωνα με το σάιτ gegonota.news ο θάνατός του σημειώθηκε χθες, ένα 24ωρο μετά το αιματηρό επεισόδιο, ενώ πολύ κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα του βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου, με το οποίο είχε εξαφανιστεί.

Το σημείο από το οποίο ο 40χρονος επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του είναι επικίνδυνο. Υπάρχει ένα ύψωμα και από κάτω απότομα βράχια στα οποία σκάει το κύμα της θάλασσας. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες του thenewspaper.gr από την περιοχή που γράφτηκε η τραγωδία.

 

  

Έπαιρνε τηλέφωνο στο νοσοκομείο

Τραγική πτυχή της υπόθεσης αποτελεί η πληροφορία ότι ο 40χρονος, περίπου δυο ώρες μετά το χτύπημα στον πατέρα του, φέρεται να τηλεφώνησε στο Νοσοκομείο, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα το σάιτ gegonota.news ένας άνδρας κάλεσε στο Νοσοκομείο και ζητούσε πληροφορίες για τον 69χρονο. Η υπάλληλος του απάντησε ότι δεν δίνονται πληροφορίες από το τηλέφωνο και τότε ο άνδρας δήλωσε πως είναι ο γιος του. «Οι συγγενείς του είναι εδώ. Άμα θέλετε, ελάτε και εσείς να ενημερωθείτε», ήταν η απάντηση που πήρε ο 40χρονος από το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος που εκείνη την ώρα δεν γνώριζε ότι ο άνθρωπος που πήγε με το ψαροντούφεκο στο κεφάλι είχε χτυπηθεί από τον γιο του.

Στο μεταξύ, ο 69χρονος πατέρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε καταστολή στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση.