Ληστεία σε χρηματαποστολή: Με την απειλή καλάσνικοφ πήραν πάνω από 1 εκατ. ευρώ

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τη ληστεία χρηματαποστολής, που έγινε από ομάδα 4 ατόμων σε βάρος των υπαλλήλων που συγκέντρωναν τα χρήματα, έξω από το μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών Jumbo, στο Λαύριο, το μεσημέρι της Πέμπτης (26/9).

Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, οι ληστές σταμάτησαν με ένα πράσινο ΙΧ μάρκας Honda, πίσω από το αυτοκίνητο της χρηματαποστολής. Αφού κατέβηκαν από το όχημα, ένας έσκασε το ένα λάστιχο, άλλος έβαλε στο τζάμι του οδηγού κάτι που έμοιαζε με ΑΕΜ (αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό), ένας πέταξε μπογιά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και με την απειλή καλάσνικοφ τους ανάγκασαν να ανοίξουν την πόρτα. Έτσι, πήραν 15 σάκους με χρήματα!

Η ληστεία έγινε περίπου στις 3.30 το μεσημέρι. Οι υπάλληλοι της εταιρείας security είχαν συγκεντρώσει χρήματα από διάφορες επιχειρήσεις και μετέφεραν τουλάχιστον 1 εκατομμύριο ευρώ, όπως αναφέρει το newsbeast.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους security, που μόλις είχαν παραλάβει τις εισπράξεις και από το κατάστημα Jumbo, άρπαξαν τα χρήματα και διέφυγαν με το αυτοκίνητο.