Αταμάν: Κάθε ξεκίνημα στην Euroleague είναι επικίνδυνο

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του ενόψει της πρεμιέρας του Παναθηναϊκού τη νέα Euroleague κόντρα στην Άλμπα (3/10, 19:45) στάθηκε στην επικινδυνότητα της 1ης αγωνιστικής.

Για το ότι ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τη σεζόν από εκεί που την έκλεισε: «Κλείσαμε την περασμένη σεζόν στο Βερολίνο με έναν τίτλο, τώρα ξεκινάμε τον δρόμο για τη νέα σεζόν από το Βερολίνο. Είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν, φυσικά είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα της σεζόν και όλες οι ομάδες είναι δυνατές και όλες μπορούν να κερδίσουν κάθε ματς, ειδικά όταν παίζεις εκτός είναι πολύ επικίνδυνο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το ότι η Άλμπα δεν έχει βλέψεις για τα πλέι οφ: «Ίσως αυτή την στιγμή η Άλμπα δεν υπολογίζεται για τα πλέι οφ, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Στο ξεκίνημα της Euroleague και ειδικά στον πρώτο γύρο όλες οι ομάδες παλεύουν για τη νίκη, για να πάρουν περισσότερες νίκες και να πετύχουν τον στόχο τους, να φτάσουν στα πλέι οφ. Τα ρόστερ φυσικά στα χαρτιά είναι διαφορετικά από το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε επιθετικά σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και κάθε ματς στο ξεκίνημα της Euroleague είναι επικίνδυνο».

Για τον Λορένζο Μπράουν: «Ο Λορένζο έκανε χθες προπόνηση με την ομάδα, ελπίζω ότι και σήμερα θα προπονηθεί και αύριο νομίζω ότι αν δεν έχουμε κάποιο σοβαρό θέμα στη σημερινή προπόνηση, θα είναι στο γήπεδο».

Για το πως είναι η ομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Και την περσινή σεζόν χάσαμε το Σούπερ Καπ. Ήταν ένα κλειστό ματς. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Έχουν ένα δυνατό ρόστερ. Χάσαμε το παιχνίδι στον πόντο στο τελευταίο λεπτό. Κάναμε λάθη αλλά όλοι είδαν ότι κι άλλοι έκαναν λάθη, που μας κόστισαν 4 πόντους».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αυστραλία: Έξι θάνατοι από πνιγμό εξαιτίας τεράστιων κυμάτων
20 Απριλίου, 2025
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν σήμερα Κυριακή 20/4
20 Απριλίου, 2025
Το Ιράν και οι ΗΠΑ μιλούν για «πρόοδο» στον χθεσινό δεύτερο γύρο των συνομιλιών τους στη Ρώμη
20 Απριλίου, 2025
Καταγγελίες Ζελένσκι πως ο ρωσικός στρατός συνεχίζει τις επιθέσεις παρά την πασχαλινή κατάπαυση πυρός
20 Απριλίου, 2025
Ψάχνουν και στο Facebook τους εκτελεστές του Αιγύπτιου στην Καλλιθέα – «Κλειδί» το ποιοι έβλεπαν το live πριν τη δολοφονία
20 Απριλίου, 2025
Αιτωλοακαρνανία: Σοβαρός τραυματισμός 28χρονου από κροτίδα στη Ματαράγκα – Κινδυνεύει με ακρωτηριασμό
20 Απριλίου, 2025
Μαλεσίνα: Στο νοσοκομείο Παίδων 14χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα – Του έσκασε στο χέρι
20 Απριλίου, 2025
Μενίδι: Είχε επιτεθεί και σε άλλους πριν την επίθεση στους 2 καταστηματάρχες, ο 26χρονος δράστης – Στο χειρουργείο το ένα θύμα
20 Απριλίου, 2025
Η στρατηγική του Πούτιν πίσω από την ξαφνική «πασχαλινή» εκεχειρία – Το «νεύμα» στον Τραμπ
20 Απριλίου, 2025
Αλλάζει ο καιρός: Άνοιξη τέλος, έρχεται νέο μοτίβο και υποτροπή – Η πρόγνωση Χατζηγρίβα
20 Απριλίου, 2025