Ιωνάς Καρούσης: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Όταν του έστειλα μήνυμα, ήταν ήδη νεκρός»

Η κοπέλα του 26χρονου Ιωνά Καρούση, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στο Τελ Αβίβ, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για τον τραγικό χαμό του αγαπημένου της.

Ο Ιωνάς βρέθηκε στη Γιάφα στο πλαίσιο μιας εργασίας για τις σπουδές του στην αρχιτεκτονική, όταν έγινε το μοιραίο.

Η σύντροφός του ανέφερε πως αν ήταν μαζί του τη στιγμή της επίθεσης, πιθανότατα θα είχαν σκοτωθεί και οι δύο. Είχε επικοινωνήσει με τον Ιωνά για τελευταία φορά στις 3:30 το μεσημέρι, ενώ στις 7 το απόγευμα, όταν έμαθε για την επίθεση, του έστειλε μήνυμα αλλά δεν πήρε ποτέ απάντηση.

Συγκινητικά περιέγραψε τον Ιωνά ως έναν «αθώο και καλόκαρδο άνθρωπο», τονίζοντας ότι ήταν «ο καλύτερος άνθρωπος που είχε γνωρίσει στη ζωή της». Αναγνώρισε το σώμα του 26χρονου από φωτογραφίες και βίντεο που της έδειξαν, δηλώνοντας ότι κατάλαβε ότι ήταν ο αγαπημένος της από τα ρούχα που φορούσε.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Πήγε ουσιαστικά εκεί πέρα για να κάνει μια εργασία για το πανεπιστήμιο, γιατί σπούδαζε αρχιτεκτονική και εντελώς τυχαία βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε, είναι απίστευτο, είναι συγκλονιστικό. Συγκλονιστικό.

»Ήταν στις 3μιση η ώρα. Ήταν στο Τελ Αβίβ και θα πήγαινε ουσιαστικά γι’ αυτήν την εργασία, στη Γιάφα. Δεν ηχούσανε σειρήνες εκείνη την στιγμή. Δεν είχε κάτι, δεν είχε κάποια είδηση, εκείνος επειδή ήταν ένας φοιτητής αρίστου επιπέδου, ήθελε να πάει να κάνει την εργασία του.

»Στις 7 είδα εντελώς τυχαία ειδήσεις και είδα ότι γίνεται επίθεση και τότε του έστειλα μήνυμα, αλλά ποτέ δεν απάντησε γιατί ήδη, είχε γίνει νομίζω το μοιραίο.

»Το καλύτερο παιδί. Ένα αθώο παιδί, με παιδική ψυχή, παιδική αθωότητα, μόνο καλοσύνη. Πάρα πολύ πίστευε στον θεό και βοηθούσε όπως μπορούσε τους ανθρώπους, με όποιον τρόπο μπορούσε. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στην ζωή μου»

Όταν είδε την φωτογραφία από το σημείο της επίθεσης αναγνώρισε το πτώμα του. «Καρδιά μου όμορφη, αυτός είναι, αυτός είναι το αγόρι μου, φορούσε τέτοιο του ΠΑΟΚ παντελόνι, αχ θεέ μου, το αγόρι μου» είπε χαρακτηριστικά.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σχέδιο «Κόσμος»: Επέστρεψαν από τη Βηρυτό 38 Κύπριοι και 22 Έλληνες – Τα μέτρα που εξετάζονται για το ενδεχόμενο προσφυγικής κρίσης
3 Οκτωβρίου, 2024
Με νέες εκπαιδεύσεις διεξάγεται ο 11ος κύκλος του Project Future της Πειραιώς
3 Οκτωβρίου, 2024
Cenergy: Εξουσιοδότηση ΓΣ στο ΔΣ για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
3 Οκτωβρίου, 2024
«Από τη Μεγάλη… στη Σύγχρονη Ελλάδα: Οι Πρόσφυγες»
3 Οκτωβρίου, 2024
Η Teleperformance Ενώνει τις Δυνάμεις της με τo Save Your Hood σε μια Βιώσιμη Δράση για Καθαρότερες Θάλασσες
3 Οκτωβρίου, 2024
Συναγερμός στου Ψυρρή – Ύποπτη τσάντα έξω από εστιατόριο ισραηλινών συμφερόντων
3 Οκτωβρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: Βίντεο από 25χρονο που επιτέθηκε σε 15χρονη για να της πάρει το κινητό
3 Οκτωβρίου, 2024
Κακοκαιρία Cassandra: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες
3 Οκτωβρίου, 2024
Ισραήλ: Εκκενώνονται 25 χωριά στον νότιο Λίβανο – Νεκροί 15 μαχητές της Χεζμπολάχ
3 Οκτωβρίου, 2024
Ιωνάς Καρούσης: «Αντίο ξανθέ μου άγγελε, γέμισα με αναπάντητα γιατί» συγκλονίζει η νονά του
3 Οκτωβρίου, 2024