Ντύνεται γαμπρός ο Γιάννης Σπαλιάρας: «Σίγουρα θα γίνει την επόμενη χρονιά»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει στην «R» ότι αυτή την περίοδο μετακομίζει σε νέο σπίτι με τη σύντροφό του, Αγγελική, ενώ αναμένεται να οριστικοποιήσουν την ημερομηνία του γάμου τους για το 2025.

Δύο χρόνια σχέσης συμπλήρωσαν ο Γιάννης Σπαλιάρας και η σύντροφός του, Αγγελική, και πλέον ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα. «Είμαστε πολύ καλά με την Αγγελική! Δεν προλαβαίνουμε να οργανώσουμε τον γάμο μας μέσα στο 2024. Σίγουρα θα γίνει την επόμενη χρονιά. Αυτό το διάστημα είμαστε σε φάση μετακόμισης», δήλωσε στη Realnews ο Γ. Σπαλιάρας.

Το μοντέλο, που έχει διαγράψει τη δική του μακρά πορεία σε πασαρέλες εντός και εκτός Ελλάδας, και η αγαπημένη του, η οποία δεν έχει σχέση με τον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ, ετοιμάζονται να αφήσουν το σπίτι στο Παλαιό Φάληρο, όπου αρχικά έμενε ο Γιάννης και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε και η Αγγελική, και να μετακομίσουν σε νέο σπίτι στην ίδια περιοχή.

«Αγαπάμε τη συγκεκριμένη περιοχή, τόσο εγώ όσο και η Αγγελική. Εκτός βέβαια από αυτό, επιλέγω σταθερά Παλαιό Φάληρο, γιατί θέλω να βρίσκομαι κοντά στη μητέρα μου που υπεραγαπώ και που μένει στον Αγιο Δημήτριο», εξηγεί ο Γιάννης, με την Αγγελική δίπλα του να συμφωνεί. Η ίδια εργάζεται σε ένα ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά… ψηφίζει δαγκωτό Παλαιό Φάληρο.

Παρόλο που ο 49χρονος Γ. Σπαλιάρας είναι εξοικειωμένος με τα φλας των φωτογράφων στραμμένα πάνω του, τη σχέση του με την Αγγελική έχει καταφέρει να την κρατά μακριά από τις κάμερες. Οι δυο τους δίνουν συχνά το «παρών» σε κοσμικά καλέσματα και κάνουν διακοπές σε πολυσύχναστα μέρη, όπως η Μύκονος, όπου βρέθηκαν φέτος, αλλά οι κοσμικές φωτογραφίσεις τους είναι ελάχιστες. Και αυτό γιατί η Αγγελική προτιμά να στέκεται διακριτικά στο παρασκήνιο και να μην ποζάρει στο πλευρό του συντρόφου της, όπως έγινε και πρόσφατα όταν τον συναντήσαμε στην παρουσίαση του νέου δίσκου της τραγουδίστριας Ευγενίας σε γνωστό κέντρο των Αθηνών.

Χριστούγεννα σε νέο σπίτι ετοιμάζονται να κάνουν λοιπόν και με το νέο έτος αναμένεται να οριστικοποιήσουν την ημερομηνία του γάμου τους. Μέχρι τότε απολαμβάνουν τον κοινό χρόνο τους και οργανώνουν πυρετωδώς τη μετακόμισή τους.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Επίθεση με ρουκέτες της Χαμάς κατά του Ισραήλ – Σειρήνες ακούστηκαν στο Τελ Αβίβ
7 Οκτωβρίου, 2024
Λευκάδα: Ανήλικος ξυλοκόπησε τον πατέρα της φίλης του επειδή τον… χώρισε
7 Οκτωβρίου, 2024
Τέσσερις ανήλικες ξυλοκόπησαν 13χρονη για ερωτική αντιζηλία
7 Οκτωβρίου, 2024
Ασπρόπυργος: Αδίστακτοι διαρρήκτες εισέβαλαν σε παρκινγκ συνεργείου αυτοκίνητων και το «ρήμαξαν»
7 Οκτωβρίου, 2024
Μισθός θα θεωρείται πλέον το… πουρμπουάρ
7 Οκτωβρίου, 2024
Γιώργος Μαζωνάκης για τη δικαστική διαμάχη με την Βάσω Μαζωνάκη: «Όλα εδώ πληρώνονται»
7 Οκτωβρίου, 2024
Πετρέλαιο: Ο αντίκτυπος από την κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή – Τα σενάρια και οι εκτιμήσεις
7 Οκτωβρίου, 2024
ΠΑΣΟΚ: Τα σενάρια για τον δεύτερο γύρο των πράσινων Εκλογών
7 Οκτωβρίου, 2024
58χρονος που οδηγούσε μικρό φορτηγό, παρέσυρε δύο πεζούς και κατέληξε σε τζαμαρία καταστήματος στο Ηράκλειο της Κρήτης
7 Οκτωβρίου, 2024
Λέκκας: Καθυστερημένος μετασεισμός η δόνηση στη Θήβα – Δεν σχετίζεται με τα 4,5 Ρίχτερ στη Σητεία
7 Οκτωβρίου, 2024